کارگاه خلق ایده تا شرکت دانش بنیان برگزار شد

کارگاه خلق ایده تا شرکت دانش بنیان برگزار شد

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، کارگاه خلق ایده تا شرکت دانش بنیان دوشنبه 3 دی ماه  در دو نوبت صبح و عصر برگزار شد.

در راستای ارائه خدمات مرکز رشد به واحدهای فناور، اعضاء هیات علمی و دانشجویان علاقه مند در حوزه فناوری و کسب و کار، یک دوره کارگاه 8 ساعته با عنوان "خلق ایده تا شرکت دانش بنیان"  توسط دو مدرس صاحب نظر دکتر محمود فردوسی زاده رئیس پژوهشکده علوم و فناوری های نوین اطلاعات و ارتباطات دانشگاه شاهد و مهندس موسی الرضا ابوچناری سرارزیاب تشخیص صلاحیت شرکت های دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در سالن اجتماعات ساختمان مراکز تحقیقاتی دانشگاه برگزار گردید.

97-10-03 kargahe amozeshi tyabdil be danesh bonyan 01.jpg

در ابتدای این کارگاه و پس از تلاوت آیاتی از کلام الله مجید و سرود ملی جمهوری اسلامی ایران، آقای دکتر بشیری، ضمن خوش آمد گویی و خیر مقدم به شرکت کنندگان در کارگاه (نمایندگان واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد و تعدادی از اساتید و دانشجویان دانشگاه) توضیحاتی در خصوص اهداف برگزاری این کارگاه و بندهای اجرایی آن ایراد نمود همچنین نسبت به برگزاری جلسات مشاوره به متقاضیان در حوزه های مختلف کسب و کار و همچنین برگزاری بازدید دانشجویی از مرکز رشد دانشگاه اطلاع رسانی شد.

97-10-03 kargahe amozeshi tyabdil be danesh bonyan 05.jpg

در ادامه ی این کارگاه، آقای دکتر فردوسی زاده به عنوان مدرس در بخش خلق ایده و طرح کسب و کار به چگونگی و رفع چالش ها و همچنین استفاده از فرصت هایی که در این مسیر قرار دارند پرداخت و خاطر نشان کرد: با عنایت به وجود مشکلات موجود در حوزه های مختلف پیرامون از جمله ترافیک، آلودگی هوا، اشتغال و غیره، این فضا، مستعد خلق ایده های کارساز و ناب نیز می تواند باشد و اعتقاد ایشان بر این اصل استوار بود که فرصت های زیادی در پیرامون جامعه جهت ارائه طرح و ایده وجود دارد که لازم است صاحبان ایده و خلاقیت به آن موضوعات بپردازند،  ایشان در ادامه به ارکان مدل کسب و کار و بوم کسب و کار  پرداخت.

97-10-03 kargahe amozeshi tyabdil be danesh bonyan 04.jpg

در بخش بعدی این کارگاه، آقای مهندس ابوچناری در خصوص تعریف شرکت دانش بنیان، شناخت و مراحل تشخیص صلاحیت شرکت ها و موسسات دانش بنیان، انواع شرکت های دانش بنیان،  فرایند تقسیم بندی محصولات دانش بنیان، مسائل مربوط به اظهارنامه مالیاتی شرکت ها مطالب مبسوط و مهمی را ارائه نمود و در پایان هربخش، به سوالات و ابهامات شرکت کنندگان پاسخ و توضیحات لازم ارائه شد.

97-10-03 kargahe amozeshi tyabdil be danesh bonyan 07.jpg

97-10-03 kargahe amozeshi tyabdil be danesh bonyan 03.jpg