کارگاه تهیه و تدوین طرح کسب و کار برگزار شد

کارگاه تهیه و تدوین طرح کسب و کار برگزار شد
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، یکدوره کارگاه یکروزه "تهیه و تدوین طرح کسب و کار" به همت مرکز رشد واحد های فناور زیر نظر خانم دکتر کیاسالاری معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، دوشنبه 7 اسفند ماه در سالن اجتماعات دانشکده علوم انسانی برگزار گردید.

این کارگاه مخاطبان خود را بیشتر دانشجویانی قرار می داد که ایده ای برای کسب و کار جدید دارند و یا در صدد تکمیل فرایند ایده خود هستند ولی نمی دانند چگونه یک کسب و کار جدید را شروع کنند و چه گام هایی را باید بردارند.

در ابتدای این جلسه دکتر مهدی بشیری مدیر امور فناوری و تحقیقات کاربردی و رئیس مرکز رشد دانشگاه در خصوص ایجاد مدل کسب و کار برای ایده های جدید و تاکید ایشان برای اطمینان از موفقیت و برتر بودن ایده، لازم دانست قبل از شروع هر کسب و کاری می بایست یک مدل مناسب طراحی کرد و طرح کسب و کار کاملا به مدل کسب و کار وابسته است و در این خصوص بعد از توضیحات تکمیلی به معرفی و امکانات و شرایط مرکز رشد دانشگاه پرداخت.

در ادامه این جلسه دکتر فردوسی زاده رئیس پژوهشکده علوم و فناوری نوین اطلاعات و ارتباطات و همچنین دکتر منثوری رئیس اداره امور پژوهش های دانشجویی دانشگاه شاهد پیرامون حوزه کارآفرینی و ایجاد کسب و کار دانشجویی مطالبی را بیان کردند.

در پایان  این جلسه برای شرکت کنندگان و مدعوین، قسمتی از آموزش ویدیویی طرح کسب وکار به نمایش درآمد.