کارگاه ارزشیابی دانشجو برگزار شد

کارگاه ارزشیابی دانشجو برگزار شد

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، کارگاه ارزشیابی دانشجو با تاکید بر سوالات چهارگزینه اي با همت دفتر توسعه آموزش دانشکده پزشکی دانشگاه شاهد روز دوشنبه 28 خرداد ماه  در ساختمان مراکز تحقیقاتی دانشگاه شاهد با حضور16 نفر از اساتید گروه های پایه و بالینی دانشکده پزشکی برگزارشد.

خانم دکتر جوهری مدرس  این کارگاه  "مسئول دفتر توسعه آموزش دانشکده پزشکی "با در نظر گرفتن این نکته که ارزشیابی فراگیران به تصمیم گیری های  مختلف آموزشی کمک می نماید موارد زیر را در دو دوره تئوری و عملی مطرح نمود:

ا- بیان الزامات یک آزمون خوب

2- تهیه "بلو پرینت "جدول مشخصات آزمون

3- آشنایی با طراحی آزمون های چهارگزینه ای

4- ارزیابی آزمون های تهیه شده با استفاده از چک لیست میلمن

5- طریقه محاسبه ضریب دشواری و ضریب تمیز سوالات

6- روش عملی ارزیابی سوالات

همچنین جلسه تکمیلی کارگاه به منظور بررسی و ارزیابی سوالات ترم گذشته روز دوشنبه 4 تیر ماه از ساعت 11:30 الی 13 در دفتر توسعه آموزش دانشکده پزشکی برگزارشد.

مباحث مطرح شده در کارگاه ارزشیابی دانشجو.pdfمباحث مطرح شده در کارگاه ارزشیابی دانشجو.pdf

مخاطبین محترم می توانید اخبار دانشگاه شاهد را در پیام رسان سروش​ و صفحه اختصاصی دانشگاه در آپارات​ دنبال نمایید.​​​​​​​​​​​​