کارگاه آموزشی پرورش فرزندان خلاق برگزار شد

کارگاه آموزشی پرورش فرزندان خلاق برگزار شد
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، کارگاه آموزشی با موضوع "پرورش فرزندان خلاق"  ویژه کارکنان توسط مرکز مشاوره دانشگاه برگزار شد.

مرکز مشاوره دانشگاه با هدف ارتقاء سطح دانش و آگاهی کارکنان در موضوع فرزند پروری و در تداوم برنامه های آموزشی ویژه کارکنان دانشگاه، اقدام به برگزاری یک برنامه کارگاه آموزشی با عنوان "پرورش فرزندان خلاق" نمود. این برنامه در تاریخ 17 دی ماه در سالن آمفی تئاتر دانشکده هنر برگزار شد و آقای دکتر علیرضا پیرخائفی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد و از اساتید مجرب در حوزه خلاقیت به ایراد سخن پرداخت.

در این برنامه آموزشی 2 ساعته سخنران کارگاه، ضمن معرفی شاخص های خلاقیت و کارکردهای آن در ارتباطات خانواده به رسیدن به آموزش تکنیک هایی برای رشد و پرورش خلاقیت در اعضای خانواده پرداخته و در پایان برنامه به سئوالات فردی تعدادی از شرکت کنندگان پاسخ دادند.

مركز مشاوره دانشگاه شاهد همانند قبل با نظرسنجی از شرکت کنندگان ضمن بررسی نقاط ضعف و قوت برنامه و تلاش برای تقویت سطح کیفی برنامه، به پیشنهادات کارکنان برای تعیین موضوع و محورهای برنامه های آتی توجه خواهد نمود.

20200107_135348.jpg
20200107_135351.jpg