کارگاه آموزشی قوانین مالی و حقوقی حاکم بر شرکت ها برگزار شد

کارگاه آموزشی قوانین مالی و حقوقی حاکم بر شرکت ها برگزار شد

به گزارش «روابط عمومی » دانشگاه، کارگاه آموزشی قوانین مالی و حقوقی حاکم بر شرکتها به همت مرکز رشد واحد های فناور دانشگاه  برگزار شد.

در راستای خدمات تعریف شده به واحد های فناور و شرکت های مستقر در مراکز رشد دانشگاه ها و همچنین دانشجویان صاحب ایده، مرکز رشد واحد های فناور دانشگاه نسبت به برگزاری کارگاه آموزشی قوانین مالی و حقوقی شرکت ها همت گمارد، در این کارگاه ابتدا فرایند تشکیل و ثبت شرکتها و سپس مقررات و مشکلات مربوط به اظهار نامه مالیاتی و مسائل مالی و همچنین قوانین و ضوابط امور مربوط به بیمه و تامین اجتماعی شاغلین در شرکت های تجاری و  مستقر در مراکز رشد توسط مدرس مربوطه ارائه گردید. مستندات این کارگاه آموزشی از طریق مرکز رشد دانشگاه قابل دسترسی خواهد بود.

97-02-24 kargahe ghavanin sabte sherkat 01.jpg
97-02-24 kargahe ghavanin sabte sherkat 03.jpg
97-02-24 kargahe ghavanin sabte sherkat 04.jpg

مخاطبین محترم می توانید اخبار دانشگاه شاهد را در پیام رسان سروش​ و صفحه اختصاصی دانشگاه در آپارات​ دنبال نمایید.​​​