کارگاه آموزشی فرایند تبدیل ایده به ثروت برگزار شد

کارگاه آموزشی فرایند تبدیل ایده به ثروت برگزار شد

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، کارگاه آموزشی فرایند تبدیل ایده به ثروت به همت مرکز رشد واحدهای فناور معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه روز دوشنبه 17 اردیبهشت ماه در سالن اجتماعات دانشکده فنی و مهندسی برگزار گردید.

مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه در خصوص ارائه خدمات و برنامه های آموزشی خود به واحدهای فناور و شرکت های مستقر در مرکز رشد و همچنین در راستای آگاهی بخشی به دانشجویانی که  علاقه مند هستند در مرکز رشد بعنوان یک واحد فناور مستقر شوند و طرح ها و ایده های خود را به سوی نیازهای بازار هدایت کنند در تاریخ 17 اردیبهشت ماه کارگاهی با عنوان " فرایند تبدیل ایده به ثروت" برگزار کرد.

در این کارگاه آموزشی، فرایند چگونگی تبدیل ایده به ثروت مطرح و در قالب یک مثال موردی در خصوص یک شرکت موفق به دانشجویان ارائه گردید و دانشجویان به طرح سوالات در این خصوص پرداخته و در ادامه در خصوص شخصیت کارآفرین و چگونگی اقدامات لازم برای داشتن این شخصیت توضیحات لازم توسط مدرس دوره ارائه گردید و مقرر شد در دوره بعدی علاوه بر موضوع قوانین مالی و حقوقی حاکم  بر شرکت ها در مورد شخصیت یک کارآفرین توضیحات تکمیلی ارائه گردد.

گفتنی است در این جلسه در خصوص خدمات و امکانات فراهم شده در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه از جمله برگزاری جلسات مشاوره تخصصی به دانشجویان صاحب ایده، اطلاع رسانی لازم به شرکت کنندگان در کارگاه انجام شد.

97-02-17 kargahe ideh ta servat 01.jpg

97-02-17 kargahe ideh ta servat 03.jpg
97-02-17 kargahe ideh ta servat 04.jpg
97-02-17 kargahe ideh ta servat 05.jpg