کارگاه آموزشی فرایند تبدیل ایده به ثروت برگزار شد

کارگاه آموزشی فرایند تبدیل ایده به ثروت برگزار شد

​به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، کارگاه آموزشی فرایند تبدیل ایده به ثروت به همت مرکز رشد واحدهای فناور معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه روز دوشنبه 17 اردیبهشت ماه در سالن اجتماعات دانشکده فنی و مهندسی برگزار گردید.

مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه در خصوص ارائه خدمات و برنامه های آموزشی خود به واحدهای فناور و شرکت های مستقر در مرکز رشد و همچنین در راستای آگاهی بخشی به دانشجویانی که  علاقه مند هستند در مرکز رشد بعنوان یک واحد فناور مستقر شوند و طرح ها و ایده های خود را به سوی نیازهای بازار هدایت کنند در تاریخ 17 اردیبهشت ماه کارگاهی با عنوان " فرایند تبدیل ایده به ثروت" برگزار کرد.

در این کارگاه آموزشی، فرایند چگونگی تبدیل ایده به ثروت مطرح و در قالب یک مثال موردی در خصوص یک شرکت موفق به دانشجویان ارائه گردید و دانشجویان به طرح سوالات در این خصوص پرداخته و در ادامه در خصوص شخصیت کارآفرین و چگونگی اقدامات لازم برای داشتن این شخصیت توضیحات لازم توسط مدرس دوره ارائه گردید و مقرر شد در دوره بعدی علاوه بر موضوع قوانین مالی و حقوقی حاکم  بر شرکت ها در مورد شخصیت یک کارآفرین توضیحات تکمیلی ارائه گردد.

گفتنی است در این جلسه در خصوص خدمات و امکانات فراهم شده در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه از جمله برگزاری جلسات مشاوره تخصصی به دانشجویان صاحب ایده، اطلاع رسانی لازم به شرکت کنندگان در کارگاه انجام شد.

97-02-17 kargahe ideh ta servat 01.jpg

97-02-17 kargahe ideh ta servat 03.jpg
97-02-17 kargahe ideh ta servat 04.jpg
97-02-17 kargahe ideh ta servat 05.jpg