کارگاه آموزشی روانشناسی سلامت برگزار شد

کارگاه آموزشی روانشناسی سلامت برگزار شد
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، کارگاه آموزشی با موضوع "روانشناسی سلامت" ویژه کارکنان توسط مرکز مشاوره دانشگاه برگزار شد.

مرکز مشاوره دانشجویی با هدف ارتقاء سطح دانش آگاهی کارکنان در حوزه مسائل روانشناختی و در تداوم برنامه های آموزشی ویژه کارکنان دانشگاه، اقدام به برگزاری یک کارگاه آموزشی با عنوان "روانشناسی سلامت" نمود. این برنامه در تاریخ 16 بهمن ماه از ساعت 13 الی 15 در سالن آمفی تئاتر دانشکده کشاورزی برگزار شد و دکتر کلانتری؛ عضو هیات علمی دانشگاه اصفهان و از اساتید مجرب در حوزه روانشناسی سلامت؛ در این کارگاه به ایراد سخنرانی پرداخت.

کارگاه مرکز مشاوره (3) - Copy.jpg

کلانتری، ابتدا به معرفی شاخص های اصلی روانشناسی سلامت و سپس معرفی رفتار سلامت و باور سلامت پرداخت و رویکردهای اصلی در این حوزه را مطرح کرد. وی ضمن معرفی بیماری‌های ناشی از سبک زندگی، مولفه های سبک زندگی سالم شامل بهبود تغذیه، تحرک، رفتار اجتماعی و مدیریت استرس را نیز تشریح کرد. همچنین در پایان برنامه به سئوالات فردی تعدادی از شرکت کنندگان نیز پاسخ داده شد.

کارگاه مرکز مشاوره (4).jpg

این کارگاه آموزشی با هماهنگی و مشارکت اداره آموزش کارکنان دانشگاه برگزار و شرکت کنندگان از 2 ساعت امتیاز آموزش ضمن خدمت برخوردار شدند. مركز مشاوره دانشگاه شاهد همانند کارگاه‌های قبلی به نظرسنجی از شرکت کنندگان در جهت بررسی نقاط ضعف و قوت برنامه و تلاش برای تقویت سطح کیفی برنامه پرداخت تا از پیشنهادات کارکنان برای تعیین موضوع و محورهای برنامه های آتی مطلع گردد.

کارگاه مرکز مشاوره (1) - Copy.jpg