کارگاه آموزشی در مرکزتحقیقات گیاهان دارویی برگزار شد

کارگاه آموزشی در مرکزتحقیقات گیاهان دارویی برگزار شد
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، گارگاه آموزشی اسانس، عصاره و روغن گیری و فرآوری گیاهان داروئی با هدف ارتقاء دانش فنی و علمی در حوزه گیاهان داورئی و همچنین معرفی امکانات آزمایشگاهی و خدماتی موجود در مرکز تحقیقات گیاهان داروئی برگزار گردید.

95-08-19 kargahe osare giri va roghankeshi 06.jpg

در این کارگاه اساتید، کارشناسان و دانشجویان از دانشکده کشاورزی، علوم پایه و طب سنتی شرکت نمودند. در ابتد با توجه به آموزشهای عملی کارگاه تعداد 15 نفر ظرفیت اعلام شده بود ولی با توجه به استقبال علاقمندان 30 نفر از داخل دانشگاه در این کارگاه شرکت کردند.

95-08-19 kargahe osare giri va roghankeshi 03.jpg

معرفی روشهای مختلف عصاره گیری با مواد آلی و معدنی، تهیه اسانس با کلونجر، تهیه پودر گیاهی با دستگاه اسپری داریر، روغن کشی با دستگاه پرس آزمایشگاهی و حلالهای آلی مثل هگزان از سرفصل های تدریس در این گارگاه بودند. با توجه به علاقمندی محققان مختلف در داخل و خارج از دانشگاه شاهد، مرکز تحقیقات گیاهان داروئی مصمم است که کارگاه های متنوعی را در حوزهای مختلف گیاهان داروئی اعم از اسانس گیری، پروتئومیکس و ژنومیکس، کاربرد نرم افزارهای سلولی مولکولی و تجزیه اسانس با دستگاه GC-Mass برگزار نماید.

95-08-19 kargahe osare giri va roghankeshi 07.jpg