چهارمین کرسی تلاوت قرآن کریم برگزار شد

چهارمین کرسی تلاوت قرآن کریم برگزار شد
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، چهارمين کرسی تلاوت قرآن کریم ویژه بانوان فرهیخته دانشگاه شاهد در نهم اردیبهشت ماه در سالن اجتماعات دانشکده کشاورزی برگزار شد.

در این محفل نورانی که مصادف شده بود با واپسین روزهای شعبان المعظم و آستانه ورود به ماه مبارك رمضان، شرکت کنندگان از تواشیح و نواهای آسمانی قاری ممتاز خانم اسوار، خانم بحيرايي از کارکنان دفتر نهاد رهبری در دانشگاه و گروه هم خواني دانشجويان بهره مند شدند.

در پایان مراسم، خانم دکتر افتخاری عضو هيات علمي گروه علوم قرآن و حديث دانشگاه، مباحثی را در خصوص محبت و نوع دوستی در آیات قرآن کریم و لزوم عمل به آن در عصر حاضر، بیان کردند

در اين مراسم علاوه بر دانشجويان و همكاران دانشگاهي، نمايندگان پايگاه هاي بنياد شهيد و امور ایثارگران نیز حضور داشتند.

korsi telavat 4 - 01.jpg
korsi telavat 4 -03.jpg