پیام رئیس دانشگاه در پی شهادت استواریکم میلاد خسروی

پیام رئیس دانشگاه در پی شهادت استواریکم میلاد خسروی

به گزارش « روابط عمومی» دانشگاه، در پی شهادت استواریکم میلاد خسروی، فرزند جناب آقای حسن خسروی، همکار ارجمند دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه، رئیس دانشگاه پیامی به شرح زیر صادر کرد.

«ولاتحسبن الذین قتلو فی سبیل الله امواتا بل احیاء عند ربهم یرزقون

همکار ارجمند جناب آقای حسن خسروی

با سلام و تحیت؛

شهادت مظلومانه فرزند دلبندتان، مامور دلاور نیروی انتظامی استواریکم میلاد خسروی در درگیری با سارقان مسلح، موجب تاسف و تاثر عمیق گردید. این شهید بزرگوار که در راه حفظ نظم، آرامش و امنیت جامعه، مظلومانه جان خود را تقدیم نمود؛ بی شک از جایگاه والایی در پیشگاه خداوند متعال برخوردار خواهد بود.

اینجانب شهادت این نیروی شجاع و انقلابی را به محضر حضرت ولیعصر(عج)، مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) فرماندهان و پرسنل غیور نیروی انتظامی، خانواده های معظم شهدا و ایثارگران، خانواده دانشگاه شاهد و خانواده محترم خسروی و وابستگان ایشان تبریک و تسلیت عرض می نمایم و از خداوند متعال برای این شهید سرافراز علو درجات و برای خانواده محترم ایشان اجر جمیل و صبر جزیل مسئلت می نمایم.»

گفتنی است، شهید خسروی در پی عملیات تعقیب و گریز پلیس با سارقان منزل، هنگام دستگیری سارقان مسلح به فیض شهادت نائل آمد. این شهید شجاع، انقلابی و فداکار که خود نیز از خانواده شهدا و ایثارگران بود، نقش زیادی در تأمین امنیت شهروندان و پیشگیری از وقوع جرائم و همچنین دستگیری سارقان در محدوده استحفاظی خود داشت.

​​​​