پیام تسلیت مقام معظم رهبری در پی درگذشت عضو هیات علمی دانشگاه شاهد

پیام تسلیت مقام معظم رهبری در پی درگذشت عضو هیات علمی دانشگاه شاهد
به گزارش «روابط عمومي» دانشگاه، حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی با صدور پيامي درگذشت هنرمند برجسته، انقلابی و عضو هیات علمی دانشگاه شاهد، مرحوم دکتر حبیب الله صادقی را تسلیت گفتند.

متن پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم
درگذشت هنرمند برجسته و انقلابی جناب آقای حبیب الله صادقی رحمة الله علیه را به هنرمندان و همکاران و دوستان و بویژه به خانواده مکرّم ایشان تسلیت عرض می‌کنم و رحمت و مغفرت الهی را برای وی مسألت می‌کنم.

سید علی خامنه ای
۵ مرداد ۱۴۰۱

در پي درگذشت عضو فقيد هيات علمي دانشگاه شاهد و هنرمند پیشکسوت و برجسته در عرصه هنرهای تجسمی مرحوم دكتر حبيب الله صادقي، حجت الاسلام و المسلمين دكتر سيد ابراهيم رئيسي، رئيس جمهور، دكتر قاليباف، رئيس مجلس شوراي اسلامي، دكتر  امیرعبداللهیان وزیر امورخارجه، دكتر اسماعيلي وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، دكتر طهرانچي رئيس دانشگاه آزاد اسلامي، رییس حوزه هنری، معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، رییس فرهنگستان هنر، مدیر مرکز هنرهای تجسمی، رییس موزه های معاصر تهران و جمعي از روساي سازمان ها و نهاد هاي سياسي، علمي، مذهبي، مديران و مقامات كشوري و لشكري و شخصيت هاي حقيقي و حقوقي و فعالان حوزه فرهنگ و هنر با صدور پيام هاي جداگانه اين ضايعه را تسليت گفتند.​

مرحوم دكتر حبیب‌ الله صادقی دانش آموخته‌ی نقاشی در مقطع لیسانس از دانشگاه تهران، فوق‌‌لیسانس نقاشی و دکترای پژوهش هنر از دانشگاه تربیت مدرس بوده است. صادقی عضو هیات علمی و مدير اسبق آموزشي دانشكده هنر دانشگاه شاهد بوده و تدریس در دانشکده‌ هنر دانشگاه‌های شاهد، الزهرا، تربیت مدرس و همچنین همکاری با نشریات مختلفی از قبیل روزنامه‌های اطلاعات، ادبستان و اهل قلم به عنوان طراح، گرافیست و کاریکاتوریست بخشی از فعالیت‌های وی در عرصه ی فرهنگی و هنری کشور محسوب می‌گردد.

ریاست موزه هنرهای معاصر تهران، عضویت‌ در شورای‌ عالی تمبر، شورای فرهنگ عمومی، شورای مجسمه‌سازی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، کمیته‌ شورای عالی انقلاب فرهنگی؛ داوری و دبیری جشنواره‌ها و رویدادهای مختلف هنری همچون داوری دو دوره جشنواره بین‌المللی فجر و دبیری اولین دوسالانه‌های نقاشی و گرافیک جهان اسلام؛ حضور در نمایشگاه‌های گروهیِ داخلی و خارجی و برپایی نمایشگاه‌های انفرادی داخلی و خارجی را نیز می‌توان در زمره فعالیت‌های ایشان برشمرد. ايشان با حضور در رقابت‌های هنری، موفق به دریافت عناوین و جوایز متعددی همچون برگزیده مسابقات بین‌المللی طراحی هلند و رتبه اول مسابقات بین‌المللی هنرهای ظریفه در ژاپن گردید. گفتنی است که حبیب‌الله صادقی در زمره‌ی پایه‌گذاران حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی نیز بوده است.

آثار این هنرمند فقید در بالغ بر ۲۸۰ نمایشگاه داخلی و خارجی که در کشورهای مختلفی همچون ژاپن، ایالات متحده آمریکا، لهستان، کانادا، انگلستان، فرانسه، آلمان، اتریش، ایتالیا، مراکش، مصر، اسپانیا، چین، کویت و هلند برگزار شده به نمایش درآمده است.​ ایشان در روز سحرگاه چهارشنبه پنجم مردادماه سال 1401 به دلیل عارضه قلبی به جمع دوستان شهیدش پیوست.​

گفتني است مراسم تشییع زنده‌یاد دكتر حبیب الله صادقی عضو فقيد هيات علمي دانشگاه شاهد، روز شنبه ساعت ۹ و ۳۰ دقیقه صبح از ابتدای خیابان مظفر (رو به روی در موسسه صبای فرهنگستان هنر) تا موزه هنر هاي معاصر فلسطین تشییع و سپس در قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) به خاک سپرده خواهد شد.​

علاقمندان مي توانند از طريق نشاني (http://hozehonari.ir/galleries/sadeghi/01/​) آثار نقاشي استاد مرحوم دكتر حبيب الله صادقي را به صورت مجازي مشاهده نمايند.

​​​​