پیام تسلیت رئیس دانشگاه در پی درگذشت عضو هیات علمی دانشکده پزشکی

پیام تسلیت رئیس دانشگاه در پی درگذشت عضو هیات علمی دانشکده پزشکی
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، در پی درگذشت خانم دکتر زهرا کیاسالاری عضو هیات علمی دانشکده پزشکی دانشگاه، دکتر چلداوی رئیس دانشگاه با صدور پیامی این ضایعه را تسلیت گفت.

متن پیام بدین شرح می باشد:

بسم الله الرّحمن الرّحیم
إِنَّا لِلَّٰهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ

در کمال تأسف و تأثر خبر غمبار ارتحال عالمه جلیله، سرکار خانم دکتر کیاسالاری را دریافت نمودم. این خانم مومنه محجبه عفیفه، حقیقاً حق بزرگی بر گردن دانشگاه شاهد و آموزش عالی کشور داشتند.

ایشان تقریباً از بدو تأسیس این دانشگاه معظم در مسئولیت های مختلف مشغول خدمت به این خانواده بزرگ بودند و تمام همت خود را برای اعتلای نام دانشگاه شاهد به کار بستند.

فقدان این بانوی مکرمه برای دانشگاه شاهد بسیار سنگین و برای خانواده ایشان صد البته سنگین تر و گران تر است. با تأسی به کلام حضرت حق آنجا که فرمود: «کل نفس ذائقه الموت»  و «اینما تکونوا یدرککم الموت و لو کنتم فی بروج مشیده ... » برای همکاران خصوصاً خانواده محترمشان صبر و سلوان از حضرت حق طلب می نمایم.

اینجانب این ضایعه مولمه را به محضر همه اعضای خانواده بزرگ شاهد و خانواده عزیز آن مرحومه مغفوره، تسلیت و تعزیت عرض می نمایم و برای همه عزیزان سلامتی و طول عمر و برای آن مرحومه مغفوره رحمت بی کران از درگاه خداوند منان خواهانم.

دکتر احمد چلداوی

رئیس دانشگاه

گفتنی است خانم دکتر کیاسالاری مسئولیت های مختلفی در دانشگاه از قبیل معاونت پژوهش و فناوری، دبیری هیات ممیزه دانشگاه و ... را در دوران حیات خود بر عهده داشتند.