پیام تسلیت بسیج اساتید دانشگاه به مناسبت درگذشت آیت الله مصباح یزدی

پیام تسلیت بسیج اساتید دانشگاه به مناسبت درگذشت آیت الله مصباح یزدی

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، در پی رحلت عالم ربانی، فقیه انقلابی و حکیم مجاهد، حضرت آیت الله حاج شیخ محمد تقی مصباح یزدی، کانون بسیج اساتید دانشگاه پیام تسلیت صادر نمود.

متن پیام بدین شرح است:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ
قال رسول الله(ص): مَوتُ العالِمِ مُصيبَةٌ لا تُجبَرُ و ثُلمَةٌ لا تُسَدُّ
رحلت جانگداز و تاثرآور عالم ربّانی، فقیه روشن ضمیر و حکیم مجاهد آیت الله مصباح یزدی ثلمه ای جبران ناپذیر برای حوزه های علمیه و مراکز علمی و مذهبی است. آن عالم کم نظیر و فیلسوف متأله سال‌های متمادی عمر خود را علماً و عملاً در راه تحکیم شریعت محمدی و مبانی نظام جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی صرف نمود و با تحفظی مثال زدنی، تا آخرین لحظه عمر از تلاش علمی و پژوهش و تحقیق در تولید اندیشه دینی و تربیت شاگردان ممتاز دست نکشید. اخلاص و شایستگی‌های فراوان این عالم مجاهد ایشان را مفتخر به این تایید ولی امر مسلمین نموده است که فرمودند: « ایشان دارای زبان گویایی در اظهار حق و پای با استقامتی در صراط مستقیم بودند.»
بسیج اساتید دانشگاه شاهد درگذشت این استاد و معلم بزرگ را به محضر بقیه الله الاعظم عجل الله تعالی فرجه الشریف و رهبر فرزانه انقلاب و همه رهپویان طریق معرفت و جویندگان علم و دانش تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال برای آن عالم فرهیخته علوّ درجات و برای شاگردان و خانواده متعزّی صبر و اجر مسئلت می نماید.

بسیج اساتید دانشگاه شاهد