پیام تبریک سرپرست دانشگاه به مناسبت روز معلم

پیام تبریک سرپرست دانشگاه به مناسبت روز معلم
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، به مناسبت روز گرامیداشت مقام معلم، دکتر چلداوی سرپرست دانشگاه طی پیامی این روز را تبریک گفت.

متن پیام تبریک بدین شرح می باشد:

در تکريم مقام علم و حاملان آن همين بس که خالق متعال حق در حق ايشان فرمود:

"وَ يَرَى الَّذينَ أُوتُوا الْعِلْمَ الَّذي أُنْزِلَ إِلَيْكَ مِنْ رَبِّكَ هُوَ الْحَقَّ وَ يَهْدي إِلى صِراطِ الْعَزيزِ الْحَميدِ (سبا 6)"

و كسانى كه معرفت و دانش به آنان عطا شده، مى‏دانند كه آنچه از سوى پروردگارت بر تو نازل شده حق است، و به راه خداى تواناى شكست‏ناپذير و ستوده هدايت مى‏كند.

در اين تعابير منيع، اشارتی است بس لطيف، بر اين حقيقت عظيم، که علم از ديدگاه قرآن کريم يقين آور است به يقين، فزاينده است بر انسانيت انسان و هدايت کننده است بر راه راست و مستقيم.

پس حاملان علم در حقيقت حاملان پيام سعادت انسان‌ها هستند و به راستی که چه زيبا تمثيلی در اين جمله الهی حضرت امام نهفته است آنجا که فرمود «معلمی شغل انبياء است.» چرا که انبياء تمام هستی خود را وقف هدايت و رستگاری انسان ها می نمايند و معلمان نيز.

جوانان خوب اين ميهن پر افتخار بر مبنای فطرت پاک الهی و تربيت در دامان خانواده های متعالی، همواره جويای حق و حقيقتند و در برابر علم و عالم متواضع؛ بيائيم هر آموزه علمی را تبديل به يک طريق خداشناسی نموده و جان تشنه حقيقت فرزندانمان را در زلال علم و دانش الهی سيراب نمائيم؛ تنها در اين صورت است که جوان طالب علم ما همزمان با فراگيری علم و دانش می آموزد که قلبش برای اعتلای مکتبش و مردم وطنش و برای حل مشکلات اين مرز و بوم بتپد؛ و تنها در اين صورت است که خروجی دانشگاه های ما جامع علم و اخلاق حسنه بوده و غايت يک دانشگاه به معنای واقعی اسلامی محقق خواهد شد.

اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه معظم شاهد

ستايش خداوندی را سزاست که فرصت سپاس از همدلی و همراهی آن بزرگوار را به خانواده بزرگ دانشگاه شاهد عطا فرمود.

اگر چه خوب می دانم هر چه بر اين سپاس بيفزايم هنوز در برابر خوشه چينی دانشجويان از خرمن دانش شما يک از هزار نيست، که بلبل از فيض گل آموخت سخن.

همزمانی عيد سعيد فطر و روز معلم را مغتنم شمرده و ضمن عرض تبريک اين عيد بزرگ و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما در ماه مبارک رمضان، از مقام کريم حضرتعالی در جايگاه يک دانشمند و معلم شايسته تقدير می نمايم.

اميد که با عمل خود و با هديه عاشقانه هر آنچه در توان داريم به جوانان اين مرز و بوم، در راستای سعادت اين جوانان و مملکت عزيزمان بيش از پيش موثر باشيم.

با تشکر

احمد چلداوی