پویش «آف کرونا» راه‌اندازی شد

پویش «آف کرونا» راه‌اندازی شد

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، پویش فرهنگی ـ اجتماعی بازی‌های خانوادگی در خانه، با عنوان «آف کرونا» با حمایت شعار #در_خانه_بمانیم  به همت سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف راه اندازی شد.

به نقل از روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف، پویش بازی‌های خانوادگی در خانه با هدف کمک به حفظ و ارتقای سلامت روحی و روانی اعضای خانواده‌ها به‌ویژه فرزندان و با ایجاد فضای نشاط‌آور برای خلق ایده و صمیمت بیشتر در میان اعضا در مدت لزوم حضور در منزل به جهت مهار شیوع ویروس کرونا، طراحی شده و برگزار می‌شود.

به همت سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف، همکاری روابط عمومی و امور فرهنگی پژوهشکده سرطان معتمد این نهاد و معاونت فرهنگی دانشگاه صنعتی شریف، این پویش در آستانه‌ی سال نو و با توجه به تعطیلات خانواده‌ها، هم‌چنین لزوم توجه به پرهیز از ترددهای غیر ضروری در شهر و ممانعت از دید و بازدیدهای نوروزی طراحی شده که با به‌کارگیری نظریه‌ی متخصصان فن در جهت مدیریت اوقات فراغت خانواده‌ها با لحاظ ایجاد نشاط و صمیمیت و در قالب مسابقه‌های مفرح برای خلق بازی در بین خانواده و در سراسر کشور برگزار می‌شود.

برای سهیم شدن در این پویش، می‌توانید بازی‌های گروهی با ویژگی‌های زیر را در قالب فیلم یک‌دقیقه‌ای، تصویر یا صوت به‌همراه توضیح روش و قواعد بازی ارسال کنید.

بازی‌ها باید دارای ویژگی‌های زیر باشد:

• پویا و به دور از خشونت
  • به‌کارگیری خلاقانه از ابزارهای و وسایل موجود در خانه
  • کوتاه بودن مدت زمان بازی
  • آموزنده، مفرح و نشاط‌آور
  • توجه به نکات اخلاقی هم‌چون گذشت، مهربانی، صبر، همراهی، هماهنگی، همکاری و...
  • دربرگیرنده‌ی سطوح سنی و ذائقه‌های مختلف
  • رعایت مسایل اخلاقی ـ اجتماعی در بازی‌ها

فیلم ها و تصاویر ارسالی، در صفحات اجتماعی پویش بارگذاری و منتشر می‌شود.

به آثار رسیده، پس از داوری و ارزیابی میزان پسند و بازدید، هدایایی تعلق می‌گیرد.

1584480740-.jpg