پرداخت وام کمک هزینه سفر پیاده روی اربعين حسینی

پرداخت وام کمک هزینه سفر پیاده روی اربعين حسینی
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، بر اساس ابلاغیه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری میزان کمک هزینه سفر پیاده روی اربعین دانشجویان اعلام شد.

به نقل از معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، این وام به منظور تقویت روحیه معنوی دانشجویان در راهپیمایی عظیم اربعین حسینی و طبق مصوبات ستاد ملی اربعین دانشگاهیان مذاکرتی ما بین صندوق رفاه دانشجویان و معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم مصوب شده است و دانشجویان برای دریافت وام سفر اربعین حسینی از طریق حوزه معاونت دانشجویی دانشگاه قسمت رفاه دانشجویی پیگیری و دریافت کنند.

مقدار این وام به متاهلین یک و نیم میلیون تومان و به مجردین یک میلیون تومان خواهد بود.

متقاضیان دریافت این تسهیلات باید به ادارات رفاه دانشجویان دانشگاه مراجعه و نسبت به تکمیل فرم تقاضای وام و ارائه تصویر فیش واریزی روادید و بیمه اقدام کنند.