پذیرش مشروط معرفی شدگان کد 12

اجرای سریع

پذیرش مشروط معرفی شدگان کد 12

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، زمان و مدارک لازم برای ثبت نام مشروط از معرفی شدگان کد 12 سال 1398 دانشگاه شاهد اعلام شد.

به اطلاع معرفی شدگان چند برابر ظرفیت (کد 12) آزمون سراسری سال 1398 دانشگاه شاهد که اسامی آنها به عنوان پذیرفته شده مشروط دانشگاه شاهد در فایل پیوست قرار گرفته است، می رساند به منظور دریافت معرفی نامه و حضور در کلاس های درس می بایست در یکی از روز های یکشنبه 98/7/7 یا دوشنبه 98/7/8 از ساعت 9 الی 12 به همراه مدارک زیر به مدیریت آموزش کارشناسی و دکتری حرفه ای دانشگاه مراجعه نمایند.

گفتنی است پذیرش قطعی این داوطلبان پس از تایید سازمان سنجش بوده و برنامه زمانبندی و مدارک لازم برای ثبت نام قطعی متعاقبا اعلام خواهد شد. بدیهی است عدم مراجعه به منزل انصراف قطعی از تحصیل در دانشگاه شاهد تلقی خواهد شد.

یادآور می شود، امکان پذیرش سایر عزیزانی که اسامی آنان در فایل پیوست وجود ندارد؛ در دانشگاه شاهد فراهم نگردید که برای آنان نیز توفیق آرزو می کنیم.

مدارک لازم

1-   دو قطعه عکس

2-   اصل و دو سری کامل کپی  از شناسنامه

3-   اصل و دو سری کامل کپی  از کارت ملی