پایان لیگ فوتسال یادواره شهید سیاهکالی مرادی

پایان لیگ فوتسال یادواره شهید سیاهکالی مرادی

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، مرحله بین دانشکده ای لیگ فوتسال یادواره شهید سیاهکالی مرادی با برگزاری هفته پایانی و مشخص شدن تیم های برتر به کار خود پایان داد.

به نقل از اداره تربیت بدنی دانشگاه، این دوره از مسابقات با حضور 6  تیم 10 نفره به صورت دوره ای به مدت سه هفته و با انجام  15 بازی برگزار شد و در نهایت تیم های شهید رضایی نژاد ( دانشکده فنیA)، دانشکده پرستاری و شهید دیالمه ( دانشکده فنیB) به ترتیب به مقام های اول تا سوم دست یافتند.

گفتنی است این 6 تیم، تیم های برتر مرحله درون دانشکده ای لیگ بودند که از بین 20 تیم حاضر در این مسابقاتکه مدت یک ماه و در مجموع 33 بازی به صورت دو حذفی به رقابت پرداخته بودند، به این مرحله راه یافتند.

مقام اول : تیم شهید رضایی نژاد( دانشکده فنیA): سینا کاکایی، سید مهرداد عمادی، امین ستوده، حسین دیرباز، بهزاد آقایی، امیر استاوندی، علی قدیانی، علی فرزانه، سعید آرامش، محمد جعفر پور

time aval.jpg

مقام دوم : تیم دانشکده پرستاری: (محمد رضا گبادی نژاد، بهرام شری زاده، علی خاموشی، مبین قاسم نژاد، بهنام امیر، هادی قاسمی، محمد توحید لو ، مهدی غفوری فرد، مصطفی رحیمی مجد)

time dovom.jpg