همایش ملی زیست جهان پسا کرونا از وضعیت موجود تا وضعیت مطلوب

همایش ملی زیست جهان پسا کرونا از وضعیت موجود تا وضعیت مطلوب
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، همایش مجازی با عنوان  "زیست جهان پسا کرونا از وضعیت موجود تا وضعیت مطلوب" به همت دانشگاه ایلام و با همکاری معاونت فرهنگی اجتماعی وزازت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار می گردد.

شرکت در این همایش محدود به گروه خاصی نیست و عموم مردم، اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، مدیران، کارکنان، صاحب‌نظران و اصحاب رسانه می‌توانند آثار خود را تا پایان شهریور ماه سال جاری به دبیرخانه همایش به آدرس http//wac2020.ilam.ac.ir ارسال کنند.​
علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را در سه بخش شامل یادداشت کوتاه فنی تا ۵۰۰ کلمه، مقاله کوتاه تا ۱۵۰۰ کلمه و مقاله بلند تا هشت هزار کلمه، ارائه دهند.

گفتنی است زمان برگزاری این همایش پاییز 1399 بوده و آخرین مهلت ارسال آثار پایان شهریور 1399 می باشد.

پوستر.jpg-099.jpg