همایش شاهدان مهر 97 دانشگاه برگزار شد

همایش شاهدان مهر 97 دانشگاه برگزار شد

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، مراسم استقبال از دانشجویان مقطع کارشناسی ورودی سال 97 دانشگاه با عنوان شاهدان مهر، پنج شنبه 5 مهرماه با حضور حجت الاسلام و المسلمین دکتر رستمی مسئول نهاد نمایندکی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، دکتر ثقفی رئیس دانشگاه، حجت الاسلام و المسلمین دکتر هادوی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاونین دانشگاه، جمعی از مدیران، اعضای هیات علمی و دانشجویان به همراه خانواده های خود در مهدیه پیامبر اعظم (ص) برگزار شد.

در آغاز مراسم پس از قرائت کلام الله مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، دکتر ثقفی رئیس دانشگاه در جایگاه حاضر شد و به ایراد سخن پرداخت.

ایشان بیان داشت: داشتن بصیرت و بصیرت افزایی به ویژه در بین دانشجویان موجب از بین رفتن توطئه دشمنان می شود و کشور را از هر آسیبی مصون نگه می دارد. امروزه ابرقدرتهای پرمدعای جهان روز به روز ضعیف تر و نظام مقدس جمهوری اسلامی به لحاظ درایت و عقلانیت قدرتمندتر می شود.

97-07-05 tazevorodha karshenasi 02.jpg

دکتر ثقفی با بیان اینکه حفظ روحیه انقلابی، کوشش در راه علم و ایمان و امیدواری دانشجویان از ثمرات ارزنده انقلاب محسوب می شود، افزود: ارتقای ایمان و بصیرت از اولویت های این دانشگاه برای دانشجویان به شمار می رود.
رییس دانشگاه یادآور شد: فضای حاکم بر دانشگاه شاهد، ارتقای سطح علمی با افزایش علم و ایمان است.

در ادامه ی مراسم حجت الاسلام و المسلمین دکتر هادوی، ضمن عرض خیر مقدم به حاضرین به بیان نکاتی در خصوص دانشگاه و زندگی دانشجویی پرداخت

97-07-05 tazevorodha karshenasi 07.jpg

حجت‌الاسلام والمسلیمن دکتر مصطفی رستمی دیگر سخنران این مراسم بود، ایشان در بیانات خود اظهار داشت: دانشگاه شاهد به لحاظ ملاک علمی و ایمانی از بهترین دانشگاه های کشور به شمار می رود.
ایشان تصریح کرد: دشمنان انقلاب اسلامی ایران همواره سعی کرده اند تا تنگناها و موانعی را برای دستیابی به حوزه های علمی برای جامعه فراهم کنند، اما به دلیل پشتکار و اهتمام جدی مسئولان عرصه دانشگاهی و دانشجویان این امر برای آنان محقق نشد.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها عنوان کرد: عبور از مقطع دبیرستان و ورود به دانشگاه مرحله جدیدی از زندگی به شمار می رود چرا که باعث رشد و بالندگی فرد می شود.
ایشان ادامه داد: مقام معظم رهبری، دانشگاه را محیط عدالت خواهی و آزاداندیشی می دانند و همین موضوع نشان دهنده اهمیت دانشگاه و دانشجویان است.

97-07-05 tazevorodha karshenasi 10.jpg

حجت‌الاسلام والمسلیمن دکتر رستمی آشنایی دانشجویان با علوم دینی و اسلامی را سبب افزایش روحیه مسئولیت پذیری در این قشر عنوان کرد و گفت: فراگیری علم و دانش در کنار معارف اسلامی و دینی سبب توسعه و پیشرفت می شود.
ایشان یادآور شد: دانشجویان به همراه ملت ایران در دوران هشت سال دفاع مقدس توانستند با دستان خالی در برابر تمامی ابرقدرت های جهان ایستادگی کند و اینجاست که نقش این قشر فرهنگی کاملا مشهود است.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: امروزه دانشجویان نقش مهم و موثری در ارائه راهکارهای مطلوب برای رفع مشکلات و موانع کشور را دارند.
ایشان افزود: دشمنان انقلاب اسلامی از هر راهی برای ضربه زدن به نظام استفاده می کنند و نقش دانشجویان در رفع مشکلات کنونی بسیار تاثیرگذار هستند.

cover.jpg

حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر رستمی اظهار داشت: دشمنان تلاش دارند تا روحیه مقاومت و ایستادگی را در جوانان ما از بین ببرند، غافل از اینکه این قشر تاثیرگذار همانند جوانان دوران دفاع مقدس آگاه است.

در ادامه ی مراسم حجت الاسلام و المسلمین دکتر توجهی عضو هیات علمی گروه حقوق دانشکده ی علوم انسانی به عنوان نماینده ی اعضا هیات علمی دانشگاه به ایراد سخن پرداخت.

97-07-05 tazevorodha karshenasi 13.jpg

در پایان مراسم از دانشجویانی که در کنکور سال 97 حائز بالاترین رتبه علمی بودند با اهدا لوح تقدیر و هدیه قدردانی شد.

97-07-05 tazevorodha karshenasi 05.jpg

در این مراسم گروه همخوانی بین المللی شمیسا سه قطعه در وصف امام حسین (ع)، حضرت زهرا (س) و امام زمان (عج) نیز اجرا نمودند.

97-07-05 tazevorodha karshenasi 11.jpg

پس از اتمام مراسم حاضرین نماز جماعت ظهر و عصر را در مسجد پیامبر اعظم (ص) دانشگاه اقامه کردند و برای صرف ناهار در محل سلف مرکزی دانشگاه حاضر شدند.

گفتنی است پس اقامه‌ی نماز و صرف ناهار برنامه های متنوع از قبیل اکران فیلم سینمایی تنگه ی ابو قریب، برنامه ی ورزشی برای خانم ها به صورت همزمان در مراکز مختلف دانشگاه برگزار شد.

​ مخاطبین محترم می توانید اخبار دانشگاه شاهد را در پیام رسان سروش و صفحه اختصاصی دانشگاه در آپارات دنبال نمایید​​​