همایش شاهدان مهر سال 98 برگزار شد

اجرای سریع

همایش شاهدان مهر سال 98 برگزار شد

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، آیین استقبال از دانشجویان ورودی جدید مقطع کارشناسی و دکترای حرفه ای سال تحصیلی 98-99 دانشگاه با عنوان « شاهدان مهر» از ساعت 9 صبح روز پنجشنبه 4 مهر ماه، با حضور حجت الاسلام و المسلمین محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، رئیس دانشگاه، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، جمعی از  مدیران و اعضا هیات علمی دانشگاه و دانشجویان ورودی جدید به همراه خانواده آنان در مهدیه پیامبر اعظم (ص) دانشگاه برگزار شد.

حجت الاسلام و المسلمین قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی میهمان ویژه این مراسم بودند و در آغاز این برنامه به ایراد سخن پرداختند.

98-07-04 Ayine esteghbal az taze vorodha 07.jpg

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در بخشی از سخنان خود تاکید کردند: گام اول را با مجاهدات شهدا برداشتیم و به فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی، گام دوم انقلاب به گردن شما جوانان است و این گام به جوان مومن و انقلابی نیاز دارد.

98-07-04 Ayine esteghbal az taze vorodha 08.jpg

حجت الاسلام و المسلمین دکتر هادوی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز در ادامه مراسم مطالبی را در جمع حاضران در سه محور مهارت، سیاست و عبادت بیان داشتند.

98-07-04 Ayine esteghbal az taze vorodha 10.jpg

98-07-04 Ayine esteghbal az taze vorodha 06.jpg

دکتر ثقفی رئیس دانشگاه دیگر سخنران این مراسم بودند، ایشان در سخنان خود ضمن خیر مقدم و تبریک به دانشجویان ورودی جدید، به بیان نکاتی پیرامون سه گانه خانواده، فرزند و دانشگاه اشاره و بر ضرورت برنامه ریزی دقیق برای این دوره از جوانی تأکید نمودند.

98-07-04 Ayine esteghbal az taze vorodha 12.jpg

از ویژه برنامه های این مراسم همخوانی گروه بین المللی ولایت بود که چند قطعه در وصف ائمه اطهار (س) برای حاضرین اجرا کردند.

98-07-04 Ayine esteghbal az taze vorodha 16.jpg

در ادامه این برنامه با اهدای لوح تقدیر و هدایایی از دانشجویانی که تراز رتبه آنان در آزمون سراسری سال 98 بین 10 هزار و 600 تا 11 هزار بود و همچنین دانشجویان افتخارآفرین در المپیادهای علمی کشور قدردانی شد.

98-07-04 Ayine esteghbal az taze vorodha 18.jpg
98-07-04 Ayine esteghbal az taze vorodha 22.jpg

در پایان این مراسم، مهمانان برای تجدید پیمان با آرمان های مقدس انقلاب اسلامی بر مزار شهدای گمنام دانشگاه حاضر شدند و پس از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر در مسجد پیامبر اعظم (ص) دانشگاه در ضیافت ناهاری که به همین مناسبت در محل غذاخوری مرکزی دانشگاه فراهم شده بود شرکت کردند.

98-07-04 Ayine esteghbal az taze vorodha 30.jpg
98-07-04 Ayine esteghbal az taze vorodha 32.jpg

گفتنی است پس از صرف ناهار، برای علاقمندان فیلم سینمایی سرو زیر آب در سالن همایش های امام خمینی (ره) دانشگاه به نمایش گذاشته شد.

شما می توانید گزارش تصویری این رویداد را از طریق آدرس ذیل مشاهده نمایید: ​​​​​