همایش شاهدان مهر سال 96 دانشگاه شاهد برگزار شد

همایش شاهدان مهر سال 96 دانشگاه شاهد برگزار شد

به گزارش خبرنگار «روابط عمومی» دانشگاه، مراسم استقبال از دانشجویان مقطع کارشناسی ورودی سال 96 دانشگاه با عنوان شاهدان مهر، پنج شنبه 27 مهرماه با حضور دکتر ثقفی رئیس دانشگاه، حجت الاسلام و المسلمین دکتر هادوی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاونین دانشگاه، جمعی از مدیران، اعضای هیات علمی و دانشجویان به همراه خانواده های خود در مهدیه پیامبر اعظم (ص) برگزار شد.

در آغاز، مراسم حجت الاسلام و المسلمین دکتر هادوی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شاهد ضمن عرض خیر مقدم به حاضرین به بیان نکاتی در خصوص دانشگاه و زندگی دانشجویی پرداختند.

96-07-27 hamayesh taze vorodha 04.jpg

96-07-27 hamayesh taze vorodha 05.jpg

در ادامه مراسم، سیامک رجاور شاعر آیینی به شعر خوانی در وصف ائمه اطهار (س) پرداخت.

96-07-27 hamayesh taze vorodha 08.jpg

در ادامه برنامه دکتر نظرزاده معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، دکتر جهان بین معاون دانشجویی و دکتر کیاسالاری معاون پژوهش و فناوری دانشگاه به بیان گزارشی از دستاوردها و موفقیت های دانشگاه پرداختند.

دکتر نظر زاده به بیان بخش تولید علم و عرصه ی نخبه پروری و نخبه سازی و نخبه باوری در دانشگاه ها پرداخت و گزارشی از وضعیت پذیرش دانشجویان دانشگاه در مقاطع مختلف تحصیلی بیان کرد و در ادامه به مزایا و امتیازهای آیین نامه های آموزشی از جمله آیین نامه های استعداد های درخشان اشاره کردند.

در ادامه معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، ضمن آرزوی توفیق برای حاضرین در جلسه به برخی از افتخارات و دستاوردهای حوزه پژوهشی را بیان کرد.

ایشان در حوزه افتخارات اعضای هیات علمی اسامی دکتر طوبی غضنفری، دکتر ایرج رسولی، دکتر مهرداد روغنی و دکتر عبدالرضا نوروزی به عنوان اساتید نمونه کشوری مطرح کرد و به کسب عنوان دانشمند برجسته جوان کشوری در فرهنگستان علوم توسط دکتر بشیری و جایزه زنان در علم و جایزه یونسکو به زنان دانشمند 96 توسط دکتر غضنفری اشاره کرد.

96-07-27 hamayesh taze vorodha 10.jpg

ایشان در ادامه به افتخارات حوزه دانشجویی در کسب عنوان دانشجوی نمونه کشوری، کسب رتبه‌های ممتاز در المپیادهای علمی کشوری، کسب رتبه‌های اول تا سوم در امتحانات پیش‌کارورزی و  آزمون دستیاری، کسب رتبه برتر در آزمونهای  PHD، کسب رتبه در جشنواره‌های تحقیقاتی، عضویت در هیات علمی دانشگاهها اشاره کرد و نمونه هایی از اسامی این دانشجویان را عنوان کرد.

Ò    مهدی شکوهی: دانشجوی نمونه ی رشته پزشکی و نفر اول دستیاری کشوری

Ò    مهسا قربانی: دانشجوی نمونه ی کارشناسی ارشد مدیریت

Ò    محبوبه آقایی: دانشجوی نمونه ی پزشکی

Ò    رضا قره‌باغی: دانشجوی نمونه ی پزشکی

Ò    الناز قاسمی: دانشجوی نمونه ی پزشکی

Ò    روح الله میری: دانشجوی نمونه ی پزشکی

Ò    سمیرا یادگاری: دانشجوی نمونه ی پزشکی

Ò    محمد واسعی: دانشجوی نمونه ی پزشکی

Ò    بهزاد نجفی: دانشجوی نمونه ی پزشکی

Ò    تهمینه جلالی: کسب عنوان دانشمند جوان 2017 در کنگره بین‌المللی میکروبیولوژیستهای اروپا (رتبه 1 کنکور در مقطع دکتری 1392)

Ò    مینا رضایی: رتبه سوم جشنواره فارابی

Ò    فرشته اسپرآیین: پایان‌نامه برگزیده در کتابخانه ملی

Ò    محمد میرزایی: پژوهشگر برتر وزارت بهداشت سال 1395

Ò    فاطمه حیدری: محقق جوان در جشنواره ‌رازی 1389

Ò    حورا پاکروان: مقاله برتر در کنگره دانشجویی کشور 1395

Ò    امیر براتلو: مقاله برتر در کنگره دانشجویی کشور 1394

Ò    سیدمحمدرضا حسینی: مقاله برتر کنگره پارامدیکال 1394

Ò    ایمان انصاری: سخنرانی برتر در کنگره دانشجویی کشور 1393

Ò    انجمن علمی ریاضی: رتبه 8 از 38 در مسابقات ریاضی کشوری 1396 (رضا مرادزاده، حمیدرضا صادقی، امیرعباس صورآبادی)

Ò    گروه رباتیک دانشکده فنی و مهندسی:

Ò    الف-جزء 5تیم برگزیده کشوری برای شرکت در مسابقات ژاپن 2017

Ò    ب-کسب مقام دوم دوره  سوم و چهارم Iran Open

دکتر کیاسالاری معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، در ادامه به فعالیت های پژوهش دانشجویی در حوزه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اشاره کردند و بسترهای فعالیت پژوهشی دانشجویان را در دانشگاه شاهد توضیح دادند.

دکترجهان بین معاون دانشجویی دانشگاه، سومین سخنران این بخش از مراسم بود که در خصوص خدمات ارائه شده در معاونت دانشجویی توضیحاتی ارائه کرد و ضمن معرفی بخش های مختلف این معاونت، راه های ارتباط دانشجویان و خانواده ها با معاونت دانشجویی را بیان کرد.

در ادامه مراسم حجت الاسلام و المسلمین دکتر توجهی عضو هیات علمی حقوق دانشکده ی علوم انسانی به عنوان نماینده ی اعضا هیات علمی دانشگاه به ایراد سخن پرداخت و سپس زهرا سلطانی دانش آموخته ی دانشگاه شاهد و دانشجوی مقطع دکتری رشته ی ریاضی دانشگاه مازندران به ارائه سخنان خود پرداخت.

96-07-27 hamayesh taze vorodha 11.jpg

زهرا سلطانی بیان داشت: بنده دانشگاه تهران و مازندران را تجربه کردم و به این نتیجه رسیده ام که دانشگاه شاهد از مطهرترین و سالم ترین فضا برخوردار است. دانشجویان در این دانشگاه در کنار تحصیل علم میتوانند از قابلیت ساختن شخصیتی فعال در زمینه ی فرهنگی و اجتماعی بهره مند شوند. ایشان همچنین تاکید کرد: قدر حضور خود در دانشگاه شاهد را بدانید که این تجربه را در هیچ دانشگاه کشور نخواهید داشت.

96-07-27 hamayesh taze vorodha 12.jpg

در ادامه ی مراسم از 6 نفر از دانشجویانی که در کنکور امسال حائز بالاترین رتبه علمی بودند با اهدا لوح تقدیر و هدیه قدردانی شد و آخرین بخش این مراسم به سخنرانی دکتر ثقفی رئیس دانشگاه اختصاص داشت.

96-07-27 hamayesh taze vorodha 13.jpg

پس از اتمام مراسم حاضرین نماز جماعت ظهر و عصر را در مسجد پیامبر اعظم (ص) دانشگاه اقامه کردند و برای صرف  ناهار در محل سلف مرکزی دانشگاه حاضر شدند.

گفتنی است پس اقامه‌ی نماز و صرف ناهار برنامه های متنوع از قبیل اکران فیلم، نشست طب سنتی با موضوع نقش طب سنتی در سلامت و برنامه های ورزشی مختلف برای آقایان و خانم ها به صورت همزمان در مراکز مختلف دانشگاه برگزار شد.