همایش دانشجویان ورودی جدید مقطع تحصیلات تکمیلی دانشگاه برگزار شد

اجرای سریع

همایش دانشجویان ورودی جدید مقطع تحصیلات تکمیلی دانشگاه برگزار شد

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، همایش دانشجویان ورودی جدید مقطع تحصیلات تکمیلی سال تحصیلی 98-99 دانشگاه  سه شنبه 2 مهر ماه با حضور رئیس دانشگاه، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جمعی از مدیران، اعضا هیات علمی دانشگاه و دانشجویان در سالن همایش های امام خمینی (ره) برگزار شد.

اولین سخنران این مراسم حجت الاسلام و المسلمین دکتر هادوی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بود. ایشان در خصوص مواردی همچون هدف گذاری دانشجویان در دوره تحصیل، سبک زندگی، زیست مومنانه و راهنما شناسی در زندگی، مدیریت زمان و توزیع وقت در زندگی، استفاده صحیح از شبکه های اجتماعی و فضای مجازی، اهمیت اقامه نماز و استفاده از فضای معنوی مسجد دانشگاه، تحمل و صبر در مقابل پستی ها و بلندی های زندگی مطالبی ارائه نمودند.

ayine esteghbal az arshad va Dr 03.jpg

دکتر ثقفی رئیس دانشگاه دیگر سخنران این مراسم بودند، ایشان در سخنان خود ضمن خیر مقدم و تبریک ورود دانشجویان به دانشگاه شاهد و تبیین اهداف و ماموریت های دانشگاه، اظهار امیدواری کردند که این دوران تحصیل دانشجویان برای نظام اسلامی و دانشگاه شاهد منشا خیر و برکت باشند.

ayine esteghbal az arshad va Dr 06.jpg

ayine esteghbal az arshad va Dr 07.jpg

از ویژه برنامه های این مراسم، همخوانی گروه بین المللی ولایت بود که دو قطعه در وصف حضرت سید الشهدا (ع) و حضرت صاحب الزمان (عج) اجرا کردند.

ayine esteghbal az arshad va Dr 11.jpg

در ادامه مراسم پنل آموزشی با حضور معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و مدیران حوزه معاونت  برگزار شد. در این قسمت از برنامه مدیران به معرفی حوزه مدیریتی خود پرداختند و در خصوص مسائلی از قبیل معرفی دانشکده ها و رشته های موجود در دانشگاه، تعداد دانشجویان به تفکیک مقاطع تحصیلی، آمار اعضا هیات علمی و مراتب علمی آنان، تعداد دانش آموختگان دانشگاه شاهد که در مقاطع تحصیلات تکمیلی در دانشگاه های برتر کشور پذیرفته شده اند و قوانین و مقررات آموزشی دوره تحصیلات تکمیلی دانشگاه مطالبی را به حضار تقدیم نمودند و در پایان به سوالات حاضرین در حوزه آموزشی پاسخ گفتند.

ayine esteghbal az arshad va Dr 12.jpg

ayine esteghbal az arshad va Dr 05.jpg

بخش دیگر این مراسم برگزاری پنل پژوهشی با حضور معاون و جمعی از مدیران حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه بود. در این بخش از برنامه معاون پژوهش و فناوری دانشگاه به معرفی بخش های مختلف حوزه مدیریتی خود پرداختند و در ادامه به مواردی از جمله ارائه خدمات پژوهشی، بسترسازی فعالیت پژوهشی، آزمایشگاه های مطالعاتی و تحقیقاتی، ارائه تسهیلات پژوهشی به دانشجویان، افتخارات کسب شده توسط دانشجویان دانشگاه در مجامع علمی کشور پرداختند و به همراه مدیران این حوزه به سوالات حاضرین پاسخ گفتند.

ayine esteghbal az arshad va Dr 13.jpg

شما می توانید گزارش تصویری این رویداد را از طریق آدرس ذیل مشاده نمایید:

​​​​​