نکوداشت چهلمین روز شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی برگزار شد

نکوداشت چهلمین روز شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، آیین نکوداشت چهلمین روز شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی، روز یکشنبه 20 بهمن ماه با حضور سردار سرلشکر پاسدار عزیز جعفری فرمانده قرارگاه فرهنگی اجتماعی بقیه‌الله (عج)، خانواده های شهدای حادثه تروریستی فرودگاه بغداد و مرثیه خوانی حاج امیر عباسی به همت بسیج دانشجویی و معاونت فرهنگی دانشگاه در سالن همایش های امام خمینی (ره) دانشگاه شاهد برگزار شد.

chehelom shahid soleymani khabar (5).jpg

در ابتدای این مراسم که اجرا و روایتگری آن را حسن شمشادی بر عهده داشت، همسر شهید وحید زمانی نیا، از شهدای حادثه تروریستی فرودگاه بغداد به سخنرانی پرداخت. سپس از خانواده این شهید گرانقدر تقدیر به عمل آمد.

chehelom shahid soleymani khabar (4).jpg

در ادامه مراسم سردار سرلشکر جعفری به ایراد سخنرانی پرداخت و از اثر معجزه گونه ایستادگی عمومی ملت ایران‌ بخصوص در دفاع مقدس و پس از آن در مقابل اسرائیل، آمریکا و مبارزه با داعش سخن گفت و از آن به عنوان مولفه قدرت جمهوری اسلامی یاد کرد. فرمانده سابق سپاه، تمام ویژگی برجسته جمهوری اسلامی را چیزی جز ایستادگی و مقاومت مردمی ندانست و خاطرنشان کرد: این ایستادگی هم متاثر از حیات معنوی جامعه ماست که سرمنشا آن خون شهدا است. وی افزود: اتفاق اخیر و حماسه مردم ایران در تشیع پیکر سپهبد سلیمانی و مطالبه عمومی آن‌ها برای انتقام از آمریکا از جمله نشانه‌های پیشرو ما است.

chehelom shahid soleymani khabar (3).jpg

سرلشکر جعفری با اشاره به تحولات ده سال اخیر در منطقه خاطر نشان کرد: تمام مردم منطقه به خوبی دریافته‌اند که موفق ترین الگو برای پیشرفت و سعادت ملت‌ها مقاومت و ایستادگی در مقابل سلطه استکبار جهانی است.

chehelom shahid soleymani khabar (1).jpg

فرمانده قرارگاه فرهنگی اجتماعی بقیه‌الله (عج) با یادآوری انهدام پهپاد آمریکایی در خلیج فارس و توقیف کشتی انگلیسی، ترس آمریکا از واکنش و اقدام تلافی‌جویانه را نشانه تثبیت قدرت جمهوری اسلامی در منطقه دانست. وی شهادت شهید سلیمانی به دست ترامپ جنایتکار و آمریکا را تثبیت تنفر از آمریکا در دل ملت‌ها دانست و افزود: اگر می خواهیم قدم کوچکی در مسیر شهدا برداریم باید در هر پست، تخصص و فعالیتی هستیم به پیمودن این مسیر و تثبیت معارف انقلاب در قلب‌ها کمک کنیم. وی در بخش دیگری از سخنرانی‌خود در جمع دانشجویان دانشگاه شاهد در تبیین بیانیه گام دوم، مردمی شدن و استفاده از توان مردم در حل مشکلات و بحران ها در چهل سال دوم را اساسی دانست.

chehelom shahid soleymani khabar (7).jpg

در انتهای مراسم حاج امیر عباسی از مداحان اهل بیت علیهم السلام به مرثیه خوانی پرداخت و شعری حماسی درباره شهید حاج قاسم سلیمانی را با حاضرین همخوانی کرد.

شما می توانید گزارش تصویری این خبر را از اینجا مشاهده کنید.