نهمین سالگرد تدفین شهدای گمنام دانشگاه برگزار شد

اجرای سریع

نهمین سالگرد تدفین شهدای گمنام دانشگاه برگزار شد
به گزارش «روابط عمومی» نهمین سالگرد تدفین شهدای گمنام دانشگاه شاهد به همت ستاد برگزاری سالگرد شهدای گمنام دانشگاه با حضور جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، رئیس دانشگاه، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، جمعی از مدیران، کارکنان، دانشجویان دانشگاه و خانواده های معظم شهدا و ایثارگران عصر روز دوشنبه 15 مهر ماه در صحن مسجد پیامبر اعظم ( صلی الله علیه و آله و سلم) دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای مراسم و پس از قرائت قرآن، گروه همخوانی قمر بنی هاشم که متشکل از جانبازان دوران هشت سال دفاع مقدس بود به اجرای برنامه خود پرداختند.

98-07-15 salgarde shohada 09.jpg

در ادامه مراسم جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به ایراد سخن پرداخت.

سردار علی فدوی اظهار داشت: دشمنان به این قدرت ما اقرار می‌کنند و شرایط طوری رقم خورده که خودشان به دنبال قدرت بازدارندگی در برابر ایران هستند.

ایشان با بیان اینکه بیش از ۴۰ سال از پیروزی انقلاب گذشته، ادامه داد: از روز دوم انقلاب یعنی ۲۴ بهمن ۵۷ دعوا و جنگ با ایران آغاز شده و اولین تیرها از طرف ضد انقلاب‌ها که عامل دست چندم آمریکایی‌ها بودند به ما شلیک شد.

جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه این دعوا همچنان ادامه دارد، گفت: گاهی این خصومت و دشمنی بر سر منافع اقتصادی، فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و سایر مسائل است، ولی وقتی ماهیت این دعوا حق و باطل باشد با نشست، جلسه و مذاکره به توافق نمی‌رسد.

سردار فدوی با بیان اینکه حق و باطل هیچ‌گاه کنار هم جمع نمی‌شود و فقط در دو حالت رفتن حق به سمت باطل یا بالعکس دعوا خاتمه می‌یابد، خاطرنشان کرد: برخی که خود را در کشور صاحب فکر، عقل و روشنفکری می‌دانند این دعوا را قبول ندارند، در حالی که دشمن به صراحت به آن اعتراف دارد.

98-07-15 salgarde shohada 12.jpg

ایشان با اشاره به اینکه به غیر از مقطع رسول اکرم( صلی الله علیه و آله و سلم) و ائمه اطهار)علیهما السلام( هیچ مقطعی پیدا نمی‌شود، چنان دشمنی صورت گرفته باشد، یادآور شد: هیچ دشمنی مستمر، دائمی و رو به رشد مثل دشمنی شیطان بزرگ و همه متحدان همراه با او را در عالم سراغ نداریم که هر روز به ابعاد این دشمنی افزوده می‌شود.

جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی حوادث اخیر را نشان دهنده ضعف دشمنان دانست و اضافه کرد: آمریکا صدام، دست پرورده چندم خود را به جان ایران انداخت و فکر می‌کرد چند روزه پیروز می‌شوند و این توطئه بزرگ و سنگین ۸ سال طول کشید که هدف اصلی آن کشته شدن شیعیان چه ایرانی و چه عراقی بود که بعدها آمار سنگین کشته شدن چهار میلیون شیعیان در زمان صدام با کشف گورهای دسته جمعی بر ملا شد.

98-07-15 salgarde shohada 14.jpg

سردار فدوی با یادآوری اینکه عملیات والفجر ۸ و کربلای ۵ ثابت کرد ایران می‌تواند پیروز میدان باشد، عنوان داشت: امروز بیش از سی سال از پایان جنگ گذشته و باید توجه کنیم که این دشمنی‌ها ادامه دارد.

ایشان به قدرت دفاعی ایران در هشت سال جنگ تحمیلی به رهبری امام راحل (ره) اشاره کرد و افزود: بعد از پایان جنگ هر کسی می‌خواست به ایران حمله کند در محاسبات خود به این نتیجه می‌رسید در صورت حمله ضررش بیش‌تر از نفع آن است و کشور قدرت بازدارندگی یافته بود.

جانشین فرمانده کل سپاه انقلاب اسلامی با بیان اینکه امروز دشمنان به فکر بازدارندگی در مقابل ایران است، ابراز داشت: آخرین وزیر دفاع دولت قبلی آمریکا به صراحت اعلام کرد ما و هم‌پیمانان منطقه و فرامنطقه باید به دنبال ایجاد توانی برای بازدارندگی باشیم، مستکبران عالم حاضر نیستند به راحتی جمله‌ای بگویند که به ضررشان باشد و مطمئن باشید امروز اگر دشمنان می‌توانستند کاری کنند به فردا موکول نمی‌کردند.

98-07-15 salgarde shohada 16.jpg

جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه شاخص‌های نظامی ایران و آمریکا قابل قیاس نیست و دشمنان در تعداد این شاخصه‌های مادی قابل احصاء و شمارش، جلوتر از ما هستند، گفت: این شاخصه‌های معنوی هستند که به کشور و ملت ما قدرت می‌بخشند.

سردار فدوی با بیان اینکه دشمنان حتی در یک مورد توطئه و فتنه علیه ایران موفق نبوده‌اند، اضافه کرد: دشمنان در شرایط کنونی به مرحله التماس رسیده‌اند تا از مخمصه و منجلاب یمن و دیگر جبه های مقاومت نجات یابند.

ایشان با اشاره به اینکه همانطور که ما به ظاهر با صدام می‌جنگیدیم ولی به اعتراف خودشان بیش از ۵۴ کشور حضور داشتند، خاطرنشان کرد: در یمن هم فقط سعودی‌ها و اماراتی‌ها حضور ندارند و پشت این جنگ همه هستند.

جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بر قاعده و قوانین الهی که دارای شرایطی است تأکید کرد و گفت: مستکبران عالم اگر در یک جبهه قرار بگیرند و در طرف دیگر، جبهه‌ای باشد که بنا به ادله محکم قرآنی خود را به قدرت بی‌انتهای الهی اتصال داده باشد، قادر به پیروزی نخواهند بود.

98-07-15 salgarde shohada 13.jpg

سردار فدوی این همه شهید سرافراز، ۴۰ سال مقاومت، پایداری و صبر ملت و امامین انقلاب را ادله خوبی برای حقانیت انقلاب دانست و اظهار داشت: در ابتدای انقلاب تقریبا همه اقلام مورد نیاز را وارد و تنها نفت را صادر می‌کردیم و اکنون این شرایط در کشور ما به لطف مقاومت مردم، اینگونه نیست و  با وجود تمامی مشکلات، دشمنی‌ها و تحریم‌ها این استمداد الهی است که انقلاب را زنده نگه داشته است و تمامی مستکبران عالم نیز توان مقابله با جبهه الهی را ندارند و اگر ملت ما با صدق و اخلاص به سمت آرمان‌های اسلام پیش روند، خداوند نیز در این راه ما را بیشتر یاری می‌کند، چراکه نتیجه هر کاری را تنها خداوند رقم می‌زند.

ایشان در پایان یادآور شد: در طول ۴۰ سال انقلاب هر وقت با اخلاص پای کار رفته‌ایم، خداوند نیز به ما کمک کرده و در موضوعات اقتصادی نیز اگر با همان روحیه و توان به میدان برویم و به نصرت الهی امیدوار باشیم قطعا به پیروزی دست خواهیم یافت.

98-07-15 salgarde shohada 15.jpg

از دیگر برنامه های این مراسم شعر خوانی احمد بابایی شاعر آیینی کشور، روایت گری رزمندگان توسط حجت الاسلام و المسلمین وکیل پور، مداحی حاج میثم احمدی پور بود.

98-07-15 salgarde shohada 22.jpg
98-07-15 salgarde shohada 26.jpg
98-07-15 salgarde shohada 28.jpg

در حاشیه این مراسم، در محل صحن مسجد پیامبر اعظم ( صلی الله علیه و آله و سلم) دانشگاه، پایگاه بسیج کارکنان دانشگاه (پایگاه ولایت) اقدام به برپایی نمایشگاهی از تمثال مبارک شهدای معزز منسوب به کارکنان دانشگاه نمود.

98-07-15 salgarde shohada 39.jpg

گفتنی است پس از پایان مراسم حاضرین در قالب دسته ی عزاداری بر سر مزار شهدای گمنام دانشگاه حاضر شدند و بار دیگر با آرمان های شهیدان تجدید پیمان کردند.

98-07-15 salgarde shohada 33-1.jpg

شما می توانید گزارش تصویری این رویداد را از طریق آدرس ذیل مشاهده نمایید: