نهمین جشنواره فیلم کوتاه و عکس دانشجویان سراسر کشور

نهمین جشنواره فیلم کوتاه و عکس دانشجویان سراسر کشور
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، نهمین جشنواره فیلم و عکس دانشجویان سراسر کشور اردیبهشت ماه 1399 به میزبانی دانشگاه خلیج فارس استان بوشهر برگزار می گردد.

نهمین دورۀ جشنوارۀ سراسری فیلم کوتاه و عکس دانشجویان (امید) با هدف شناسایی، حمایت، تقدیر و پرورش استعدادهای درخشان حوزۀ فیلم و عکس و همچنین ایجاد فضای پر شور و نشاط در بین دانشجویان سراسر کشور با رقابت در یک عرصۀ فرهنگی و هنری برگزار می‌گردد. موضوعات ویژه این دوره از جشنواره «اعتیاد و سوءمصرف مواد مخدر و روان‌گردان‌ها» و «زیست دانشجویی» (شامل زندگی دانشجویی، دانشجو و دانشگاه و دانشجو و جامعه) است.

اهداف راهبردی این دوره جشنواره:

شناسایی و معرفی دانشجویان خالق و مستعد در زمینة فیلم کوتاه، فیلمنامه و عکس و ایجاد زمینۀ حمایت از آنان

تقویت پویایی و نشاط در فضای عمومی نهاد دانشگاه به‌عنوان یکی از عوامل بازدارنده از آسیبها و انحرافات اجتماعی به‌ویژه اعتیاد به مواد مخدر و روان گردان‌ها.​

گفتنی است آخرین مهلت ارسال آثار 10 اسفند ماه 1398 می باشد.
علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به آدرس(http://www.omidfestival.ir/) مراجعه نمایند.

aaa.jpg