نمایه نشریات علمی دانشگاه در پایگاه بین المللی نشریات دسترسی آزاد DOAJ

نمایه نشریات علمی دانشگاه در پایگاه بین المللی نشریات دسترسی آزاد DOAJ
​
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، سه نشریه علمی دانشگاه در پایگاه استناد بین المللی DOAJ نمایه شد.

نشریات روانشناسی بالینی و شخصیت، پژوهش نامه علم سنجی و نگره از جمله این نشریات می باشد. لازم به ذکر است یکی از معیارهای مهم جهت ورود به چرخه ارزیابی برای حضور در پایگاه های معتبر علمی جهانی مانند Scopus، Wos و .... نمایه شدن در DOAJ می باشد و از طرفی الزام و تاکید کمیسیون نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به نمایه شدن نشریات در پایگاه های معتبر جهانی، پذیرفته شدن 3 نشریه از نشریات علمی دانشگاه در پایگاه فوق را از اهمیت به سزایی برخوردار می نماید.

برای اطلاع پژوهشگران محترم توضیحاتی در خصوص پایگاه بین المللی DOAJ تقدیم می شود.
این پایگاه یکی از پایگاههای بین المللی نمایه سازی مجلات open access می باشد که امکان دسترسی و جستجوی مقالات را به صورت رایگان فراهم می کند. این پایگاه متن کامل مقالات را بصورت رایگان و بدون محدودیت در دسترس مراجعه کنندگان قرار می دهد در DOAJ مقالات به روز شده نمایش داده می شود این بدین معنی است که مجلاتی که دیگر منتشر نمی شود از این پایگاه حذف می شود. از مزیت های این کار آن است که مراجعه کنندگان به این پایگاه از فعال بودن و open access (دسترسی باز) بودن رایگان نشریات اطمینان حاصل می نماید.

از اهداف دیگر این پایگاه افزایش ضریب تاثیر، افزایش دایره شمول، کاربرد و رویت پذیری مقالات می باشد.
معیارهای DOAJ ، به عنوان استانداردهای پذیرفته شده و دسترسی آزاد با اصول نشر علمی پژوهشی، موجب افزایش همخوانی نشریات نمایه شده در آن با غالب پایگاه های مهم بین المللی می شود.
در اصل یکی از ویژگی های اصلی DOAJ به عنوان یک دایرکتوری آنلاین و جامعه محور، ارائه رایگان مقالات داوری شده با دسترسی آزاد و با کیفیت بالا در هر حوزه علمی و پژوهشی می باشد.

لازم به ذکر است DOAJ معتبرترین و مشهورترین پایگاه نمایه نشریات دارای دسترسی آزاد در جهان است که بیش از 17500 نشریه از 130 کشور جهان و به 80 زبان در آن نمایه می شوند تمامی موضوعات علمی و پژوهشی را پوشش می دهد.
پژوهشگران محترم جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانند با اداره چاپ و انتشارات دانشگاه با شماره 51215122 تماس حاصل نمایند.