نمایشگاه ایستگاه سلامتی سال 98 برگزار شد

نمایشگاه ایستگاه سلامتی سال 98 برگزار شد

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه ، نمایشگاه «ایستگاه سلامتی» به مناسبت هفته سلامت برگزار شد.

به نقل از اداره بهداشت و درمان، در این نمایشگاه که از تاریخ  8 لغایت 10 اردیبهشت ماه در طرح جامع دانشگاه (جنب مجتمع آموزشی ایثار) برگزار شد، حدود 1000 نفر از بازدیدکنندگان از خدمات به شرح ذیل استفاده نمودند:

1- غربالگری سلامت مراجعین شامل اندازه گیری BMI، فشارخون و قند خون با همکاری دانشکده پرستاری

2- غربالگری سلامت دهان ودندان مراجعین با همکاری دانشکده دندانپزشکی

3- انجام مرحله اول غربالگری سلامت اساتید، کارمندان و پرسنل شرکتی (خدمات ،تأسیسات ، سلف و...) شامل  تکمیل پرسشنامه سلامت، انجام نوار قلب، نسخه آزمایشات و سایر موارد پاراکلینیک  مورد نیاز توسط پزشک.

گفتنی است جزئیات مرحله دوم غربالگری که شامل معاینه برمبنای ارزیابی نوار قلب، نتایج آزمایشات و سایر موارد پاراکلینیک می شود، متعاقباً اعلام خواهد شد.

4- مشاوره بهداشتی و ترویج فرهنگ مدیریت پسماند و تفکیک زباله خشک و تر با همکاری اداره پسماند شهرداری منطقه 19 تهران

5- مشاوره تغذیه و طب سنّتی با همکاری گروه طب سنّتی دانشکده پزشکی

6- مکمل یاری ویتامین D با همکاری مرکز بهداشت جنوب تهران

7- مشاوره روانشناختی با همکاری اداره مشاوره دانشجویی

8- مسابقات ورزشی و اندازه گیری اندکس سلامتی (Body Composition) با همکاری اداره تربیت بدنی

9- عرضه محصولات غذایی و بهداشتی سالم شامل انواع دم نوش ها، روغن ها و عرقیات گیاهی

10- عرضه گل و گیاه زینتی و آپارتمانی با همکاری دانشکده کشاورزی
11- آموزش عملی احیاء قلبی و ریوی پایه (CPR) با همکاری دانشکده پرستاری
12- بازارچه خیریه با همکاری جمعیت خیریه معین

98-02-08 istgahe salamat 01.jpg
98-02-08 istgahe salamat 02.jpg

در طول مدت برگزاری این نمایشگاه نیز به حدود 30 نفر از بازدیدکنندگان به قید قرعه جوایزی از سوی معاونت دانشجویی و شهرداری منطقه 19 اهداء شد.

98-02-08 istgahe salamat 03.jpg
98-02-08 istgahe salamat 04.jpg98-02-08 istgahe salamat 04.jpg

98-02-08 istgahe salamat 05.jpg

گفتنی است در روز سوم برپایی ایستگاه سلامتی، آقای دکتر جهان بین، معاون محترم دانشجویی و تعدادی از مدیران دانشگاه و همچنین هیأتی از شورای مراکز بهداشت و درمان منطقه یک وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از نمایشگاه بازدید به عمل آوردند و ضمن اظهار رضایت از خدمات ارائه شده در این ایستگاه و تقدیر و تشکر از عوامل اجرایی آن، اظهار امیدواری نمودند در مناسبت های دیگر نیز برنامه های مشابه در دانشگاه ها تکرار و گسترش یابد.

گزارش تصویری این رویداد را می توانید از طریق آدرس ذیل مشاهده نمایید:

گزارش تصویری نمایشگاه ایستگاه سلامتی سال 98 /1- خدمات غرفه ها

گزارش تصویری نمایشگاه ایستگاه سلامتی سال 98 /2- بازدید مسؤولین