نمایش آثار دانشجویان دانشگاه شاهد درجشنواره هنرهای تجسمی فجر

نمایش آثار دانشجویان دانشگاه شاهد درجشنواره هنرهای تجسمی فجر

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، آثار 5 نفر از دانشجویان دانشکده هنر دانشگاه در سیزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر به نمایش گذاشته شد.

سیزدهمین جشنواره هنرهای تجسمین فجر، روز شنبه 18 بهمن ماه 99  بخش نمایشگاه طوبای زرین با حضور معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مدیر کل هنرهای تجسمی، اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره و داوران و هنرمندان راه یافته به این بخش افتتاح شد تا رسما سیزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر نیز کار خود را در موسسه فرهنگی و هنری صبا آغاز کند.

گفتنی است سیزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر از 18 تا 30 بهمن ماه به کار خود ادامه می دهد و بازدید از نمایشگاه این جشنواره به صورت حضوری با رعایت پروتکل ها از ساعت 10 تا 18 هر روز و همچنین مجازی در دسترس است. در این دوره 1000 اثر هنری در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفته است.

اسامی دانشجویانی که آثار آنان در سیزدهمین جشنواره هنر های تجسمی فجر به نمایش در آمده است:

خانم سمیه آرزوفر  (دانشجوی مقطع دکتری)

خانم سمیرا ابراهیمی (دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد)

خانم مهدیه ارزنی (دانشجوی مقطع کارشناسی)

آقای محمدرضا علیمردانی (دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد)

آقای مهدی شاهپوری  (دانشجوی مقطع کارشناسی)

IMG-20210204-WA0015.jpg