نشست هم اندیشی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه با مدیران گروه های آموزشی دانشکده علوم انسانی

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، نشست هم  اندیشی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، با رئیس و  مدیران گروه های آموزشی دانشکده علوم انسانی برگزار شد.

در این نشست که ذیل جلسه  آموزشی و پژوهشی دانشکده علوم انسانی روز دوشنبه 2 خرداد ماه در سالن هم اندیشی زنده یاد دکتر فریدی دانشکده علوم انسانی دانشگاه برگزار شد، دکتر بیژنی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، خانم دکتر رهبرپور،  دکتر خسروی، دکتر نورمحمدی، آقای کاشانی مهر، دکتر صالحی و  دکتر منثوری مدیران ستادی حوزه معاونت پژوهش و فناوری  و دکتر کشاورز شکری رئیس دانشکده علوم انسانی و مدیران گروه های آموزشی دانشکده حضور داشتند.

در ابتدا، دکتر کشاورز شکری ضمن خیر مقدم به معاون  پژوهش و فناوری و مدیران ستادی معاونت، درگذشت خانم دکتر کیاسالاری معاون سابق پژوهش و فناوری دانشگاه را تسلیت گفت و یاد و خاطر آن استاد فرزانه را گرامی داشت.

ایشان با اشاره به جایگاه بسیار پر اهمیت حوزه پژوهش در دانشگاه، داشتن برنامه بلند مدت و استراتژی پژوهشی را برای داشتن خروجی مطلوب، ضروری دانست و به بیان نکاتی در خصوص تلاش برای رساندن دانشگاه به جایگاه دانشگاه تراز انقلاب اسلامی، ایجاد قطب های علمی براساس ظرفیت سنجی از گروه های مختلف دانشکده علوم انسانی، ایجاد پژوهشکده میان رشته ای: احیای دوباره پژوهشکده علوم انسانی، تسهیل و روان سازی فرصت های مطالعاتی در دانشگاه و  شرکت استادان در سمینارهای ملی و بین المللی، مطالبی بیان داشت.

در ادامه ی جلسه مدیران گروه های آموزشی دانشکده پیشنهادهایی از قبیل: تقویت ارتباط بین صنعت و دانشگاه، ارتباط با سایر دانشگاه ها  در عرصه ملی و بین المللی،  تسهیل حضور در کنفرانس ها و همایش های ملی و بین المللی،  عقد قرارداد با انتشارات مختلف برای معرفی کتب اساتید دانشگاه شاهد، ساماندهی وضعیت کتابخانه مرکزی دانشگاه، یکپارچه سازی سامانه آموزشی و پژوهشی، تقویت نگرش سیستمی در دانشگاه، تسهیل فرآیند ارتقاء اعضای هیات علمی،  افزایش پژوهانه، به روز رسانی صفحات شخصی اساتید و انعکاس دستاوردهای پژوهشی اساتید در سایت دانشگاه و پیشنهاد های دیگر ارائه نمودند.

در ادامه دکتر بیژنی ضمن تشکر از دعوت به عمل آمده برای هم اندیشی در حوزه پژوهشی دانشگاه، سه اصل اساسی در معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه را ،شفاف سازی،کرامت اعضای هیات علمی و تسهیل امور بیان نمود و سه ماموریت اصلی برای حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه را  ارتباط بین دانشکده ها، ارتباط بین دانشگاهی و ارتباط بین المللی دانشگاهی برشمرد، سپس ایشان توضیحاتی را در مورد پیشنهادهای مطرح شده بیان نمود.

hamandishi 02.jpg
hamandishi01.jpg