نشست هم اندیشی فعالین فرهنگی دانشجویی

نشست هم اندیشی فعالین فرهنگی دانشجویی

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، نشست هم اندیشی فعالین فرهنگی دانشجویی با حضور حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسینی سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر نادری معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و جمعی از دانشجویان فعال فرهنگی به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه روز سه شنبه ۳۰ فروردین ماه در محل سالن جلسات ساختمان مراکز تحقیقاتی دانشگاه برگزار شد.

در این نشست که با نماز جماعت مغرب و عشا و ضیافت افطار آغاز گردید، حجت‌الاسلام و المسلمین مداح پس از تاکید پیرامون نگاه به آخرت و انجام امور برای رضای الهی، برنامه ای موصوف به *امامت دانشگاه* را که مجموعه ای از طرح ها و برنامه های نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه شاهد بود را خدمت حضار ارائه نمود.

در ادامه نشست، آقای دکتر نادری در خصوص اهمیت فعالیت های فرهنگی و همچنین حمایت همه جانبه معاونت فرهنگی و اجتماعی از تشکل های فرهنگی دانشجویی و دانشجویان فعال در حوزه فرهنگی دانشگاه مطالبی بیان داشت.

در ادامه نشست، دانشجویان به بیان نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.

در پایان حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسینی با تاکید بر امید داشتن به آینده و صبر و استقامت در مسیر حراست از ارزش ها، حفظ انسجام حداکثری فعالین فرهنگی را خواستار شد.​

PhotoCache_1650782276819.jpg
PhotoCache_1650782290160.jpg