نشست علمی تخصصی نقد و بررسی «طرح جامع کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی ایران» با رویکرد اسلامی

به گزارش «روابط عمومی » دانشگاه، نشست علمی-تخصصی نقد و بررسی «طرح جامع کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی ایران» با رویکرد اسلامی به همت پژوهشکده مطالعات اسلامی آسیب‌های اجتماعی دانشگاه شاهد برگزار می‌شود.

این نشست علمی با حضور و سخنرانی دکتر تقی رستم‌وندی،معاون وزیر کشور و رئیس سازمان امور اجتماعی و دکتر محسن روشن‌پژوه، مسئول تدوین طرح جامع کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی ایران و با نقد و بررسی تعدادی از اساتید و پژوهشگران حوزه مطالعات اسلامی آسیب‌های اجتماعی روز چهارشنبه 12 آبان ماه از ساعت 9 صبح برگزار می‌گردد.
در این نشست، آقایان حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر رضا غلامی، دکتر مهدی ناظمی اردکانی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر علی‌اکبر عبدالاحدی مقدم، حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر سید محمدحسین هاشمیان، حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر محمد داوری و حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر ابراهیم عباسپور به ارائه نقدهای خود خواهند پرداخت.

علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره (88905070) تماس حاصل نمایند.

photo_2021-11-01_11-04-55.jpg

​​​