نشست صمیمی دانشجویان با معاون دانشجویی دانشگاه

نشست صمیمی دانشجویان با معاون دانشجویی دانشگاه

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، به مناسبت روز بزرگداشت دانشجو،معاون دانشجویی به همراه جمعی از مدیران دانشگاه در خوابگاه های امام حسین (ع) و شهید آوینی حضور یافتند و با دانشجویان گفت و گو کردند.

در این دو نشست صمیمانه، دکتر فرزاد جهان بین معاون دانشجویی به همراه مدیر امور دانشجویی، رییس اداره بهداشت و درمان، رییس اداره تربیت بدنی، رییس مرکز مشاوره دانشجویی، مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات و رییس اداره حمایت و پشتیبانی فرهنگی اجتماعی در جمع صمیمی دانشجویان خوابگاه های امام حسین(ع) و شهید آوینی حضور داشتند.

در این خوابگاه ها در دو نشست که هر کدام چهار ساعت به طول انجامید، دانشجویان در فضای صمیمی و صریح، نظرات، انتقادات و انتظارات و تحلیل های خود از مشکلات را ارائه کردند و معاون دانشجویی و مدیران همراه نیز، نظرات و پاسخ های خود را بیان کردند.

گفتنی است  از دو سال پیش، بعد از این نشست ها معاونت دانشجویی به صورت مکتوب، در قالب گزارشی، درخواست های دانشجویان و اقدامات خود را منتشر و در اختیار دانشجویان خوابگاهی قرار می دهد.

image_2018_12_18-8_53_16_89_JKI.jpg