نشست سرپرست دانشگاه با دانشجویان برگزار شد

نشست سرپرست دانشگاه با دانشجویان برگزار شد

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، نشست سرپرست دانشگاه و سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با دانشجویان روز یکشنبه 18 اردیبهشت ماه در مسجد پیامبر اعظم (صلی الله و علیه و آله و سلم) دانشگاه برگزار شد.

در این نشست صمیمی ابتدا حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسینی سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ایراد سخن نمود. ایشان ضمن معرفی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، به تشریح برخی از فعالیت ها و برنامه های این نهاد در دانشگاه پرداخت و در ادامه سخنان خود با بیان روایاتی از ائمه معصومین (سلام الله علیها) به ضرورت اعتماد و همدلی آحاد مختلف ملت در جامعه و به تبع آن در بین دانشگاهیان دانشگاه جهت زمینه سازی ظهور حضرت صاحب الزمان (عج) تاکید نمود.

01-02-18 didar ba daneshjoyan 01.jpg

دکتر چلداوی سرپرست دانشگاه در سخنان خود ضمن خوش آمدگویی به دانشگاهیان دانشگاه به جهت حضور مجدد در دانشگاه پس از وقفه ای که به جهت شیوع ویروس کرونا در کشور ایجاد شد، به بیان خاطره ای از دوران دانشجویی خود پرداخت و با اشاره به ضریب هوشی و توانایی علمی بالای دانشجویان ایرانی در کل جهان بیان داشت: شما دانشجویان باید قدر این توانایی و نعمت خدادادی را بدانید و خدا را شاکر باشید و باید دست در دست هم بدهیم و دانشگاه شاهد را به جایگاه واقعی خود که مغفول مانده است، برسانیم.

01-02-18 didar ba daneshjoyan 02.jpg

ایشان در پایان سخنان خود خاطر نشان کرد: شما دانشجویان محترم می توانید مشکلات و مسائل مختلف دانشگاه را با بنده و همچنین تمامی مدیران دانشگاه مطرح نمایید و این مسائل را مطالبه کنید، تا انشاالله با کمک همدیگر بتوانیم به رشد و تعالی دانشگاه و کشور کمک نماییم و موانع ظور امام عصر (عج) را بر طرف کنیم.

01-02-18 didar ba daneshjoyan 03.jpg
01-02-18 didar ba daneshjoyan 05.jpg