نشست بررسی فعالیت های تحقیقات کاربردی دانشگاه برگزار شد

نشست بررسی فعالیت های تحقیقات کاربردی دانشگاه برگزار شد
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، نشست بررسی فعالیت های حوزه تحقیقات کاربردی دانشگاه با حضور معاون پژوهش و فناوری و جمعی از اعضای هیأت‌علمی دانشکده‌های مختلف دانشگاه برگزار شد.

در این نشست سیاست‌ها و برنامه‌های دانشگاه در حوزه تحقیقات کاربردی و نیز هدف از برگزاری جلسه توسط معاون پژوهش و فناوری ارائه شد. همکاری اعضای هیأت‌علمی و جهت‌بخشی به تحقیقات دانشگاه به سمت نیازهای عملیاتی جامعه در راستای نام‌گذاری سال جاری با نام اقتصاد مقاومتی- تولید و اشتغال به‌عنوان یکی از سیاست‌های اصلی دانشگاه در حوزه تحقیقات کاربردی بیان شد.

در ادامه‌ی این نشست مجموعه قوانین و مقررات دانشگاه که مرتبط با تحقیقات کاربردی بود، به اطلاع اعضای هیأت علمی رسید. تبیین شیوه اعلام پایان‌نامه‌های کاربردی از گروه‌های آموزشی به دانشگاه جهت انعکاس خبری دستاوردهای آن‌ها و همچنین تجاری‌سازی آن‌ها از دیگر مباحث مطرح‌شده در جلسه بود.

از دستاوردهای دیگر این نشست، شناسایی برخی زمینه‌های مشترک بین تخصص‌های مختلف اعضای هیأت علمی و استخراج مهم‌ترین دغدغه‌های حوزه تحقیقات کاربردی بود.

در پایان این نشست خانم دکتر کیاسالاری معاون پژوهش و فناوری از تمامی اعضای هیأت علمی دانشگاه برای ایجاد یک حرکت منسجم در حوزه پژوهش و فناوری دعوت بعمل آورد.

96-11-11 kargahe karafarini asatid 02.jpg
96-11-11 kargahe karafarini asatid 03.jpg