نشست اعضای واحدهای فناور مرکز رشد دانشگاه با مدیرکل دفتر توسعه فناوری وزارت بهداشت

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، نشست اساتید، فناوران و اعضای واحدهای فناور مرکز رشد دانشگاه شاهد برگزار شد.

نشست اساتید، فناوران و اعضای واحدهای فناور مرکز رشد دانشگاه با آقای دکتر وطن پور(مدیر کل دفتر توسعه فناوری وزارت بهداشت) با قرائت آیاتی از کلام ا... مجید از ساعت 13 در محل سالن جلسات دفتر ریاست دانشگاه تشکیل شد.

در ابتدای جلسه خانم دکتر کیاسالاری معاون پژوهش و فناوری دانشگاه از حضور آقای دکتر وطن پور، معاونین پژوهشی دانشکده ها، روسای مراکز تحقیقاتی، مدیران دانشگاه و اعضای واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه در این نشست، قدردانی کردند و از حاضران خواستند تا ضمن معرفی، حوزه فعالیت خود را بیان کنند.

سپس آقای دکتر بیژنی مدیر دفتر فناوری و تحقیقات کاربردی دانشگاه به معرفی فعالیت ها و برنامه های در دست اقدام دفتر امور فناوری و تحقیقات کاربردی و مرکز رشد دانشگاه پرداخت.

در ادامه آقای دکتر وطن پور طی سخنانی به تشریح وضعیت فعالیت های پژوهشی در حوزه سلامت پرداختند. ایشان در مجموع وضعیت فعالیت هایی که منجر به تولید فناوری می شوند و روند فعالیت های دانش بنیان و بودجه های تخصیص یافته در این حوزه را مناسب و روبه رشد ارزیابی نمودند. ایشان وجود دانشکده ها و اساتید حوزه های پزشکی و غیر پزشکی و جامع بودن دانشگاه را مزیتی برای اساتید، دانشجویان و فعالان حوزه فناوری سلامت در این دانشگاه برشمردند و از فناوران دانشگاه برای مشارکت در پروژه های فناوری دعوت کردند.

تعریف مرکز مشترک فناوری در بین دانشگاه های کشور، برگزاری ایده بازار و فن بازار ، تشکیل صندوق های حمایت از فناوری در دانشگا ها با مشارکت بخش خصوصی، معرفی متقاضیان به صندوق های حمایت از فعالیت های فناورانه و دانش بنیان و راه اندازی سایت دیجی بنیان را از جمله فعالیت های دفتر متبوع خود در راستای حمایت از فعالیت های فناورانه و دانش بنیان در حوزه سلامت بیان نمودند.

گفتنی استدر این جلسه حاضران سوالات خود را مطرح کردند و آقای دکتر وطن پور پاسخ های لازم را بیان کردند.

98_08_01_neshast01.jpg

98_08_01_neshast02.jpg