نشست اساتید، فناوران و اعضای واحدهای فناور مرکز رشد دانشگاه شاهد با مدیرکل دفتر توسعه فناوری وزارت بهداشت

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، نشست اساتید، فناوران و اعضای واحدهای فناور مرکز رشد دانشگاه شاهد برگزار شد.
حاضرین : خانم ها(دکتر): کیاسالاری،رهبرپور، حیدری، حسن پور
آقایان(دکتر): دکتر بیژنی، نصرآبادی، ساجدی، حقیقت دوست،دهقان، داداش زاده، نظری، یوسفی، صمدی، پویان، دوستداری، نویدی، چارئی،طباطبایی، دلشاد، ناصری، اخلاقی، حکیمانه، نامدار،

نشست اساتید، فناوران و اعضای واحدهای فناور مرکز رشد دانشگاه شاهد با آقای دکتر وطن پور(مدیر کل دفتر توسعه فناوری وزارت بهداشت) با قرائت آیاتی از کلام ا... مجید از ساعت 13 الی 16در محل سالن جلسات دفتر ریاست دانشگاه تشکیل شد. در ابتدای جلسه خانم دکتر کیاسالاری(معاون پژوهش و فناوری دانشگاه) از حضور آقای دکتر وطن پور ، معاونین پژوهشی دانشکده ها، روسای مراکز تحقیقاتی، مدیران دانشگاه و اعضای واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه در این نشست، قدردانی کردند. و از حاضران خواستند تا ضمن معرفی ، حوزه فعالیت خود را بیان کنند.

98_08_01_neshast02.jpg

سپس آقای دکتر بیژنی(مدیر دفتر فناوری و تحقیقات کاربردی دانشگاه) به معرفی فعالیت ها و برنامه¬های در دست اقدام دفتر امور فناوری و تحقیقات کاربردی و مرکز رشد دانشگاه پرداختند.

در ادامه آقای دکتر وطن پور طی سخنانی به تشریح وضعیت فعالیت های پژوهشی در حوزه سلامت پرداختند. ایشان در مجموع وضعیت فعالیت هایی که منجر به تولید فناوری می شوند و روند فعالیت های دانش بنیان و بودجه های تخصیص یافته در این حوزه را مناسب و روبه رشد ارزیابی نمودند. ایشان وجود دانشکده ها و اساتید حوزه های پزشکی و غیر پزشکی و جامع بودن دانشگاه را مزیتی برای اساتید، دانشجویان و فعالان حوزه فناوری سلامت در این دانشگاه برشمردند و از فناوران دانشگاه برای مشارکت در پروژه های فناوری دعوت کردند.

98_08_01_neshast03.jpg

تعریف مرکز مشترک فناوری در بین دانشگاه های کشور، برگزاری ایده بازار و فن بازار ، تشکیل صندوق های حمایت از فناوری در دانشگا ها با مشارکت بخش خصوصی، معرفی متقاضیان به صندوق های حمایت از فعالیت های فناورانه و دانش بنیان و راه اندازی سایت دیجی بنیان را از جمله فعالیت های دفتر متبوع خود در راستای حمایت از فعالیت های فناورانه و دانش بنیان در حوزه سلامت بیان نمودند.
همچنین در این جلسه حاضران سوالات خود را مطرح کردند و آقای دکتر وطن پور پاسخ های لازم را بیان کردند.
جلسه با ذکر صلوات در ساعت 16 پایان یافت.