نشست آموزش بهداشت سفر و اردوهای دانشجویی برگزار شد

نشست آموزش بهداشت سفر و اردوهای دانشجویی برگزار شد

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، در آستانه برگزاری اردوی غدیر انجمن اسلامی دانشجویان، نشست آموزشی با موضوع «بهداشت سفر و اردوهای دانشجویی» به همت اداره بهداشت و درمان دانشجویی و با حضور تعدادی از اعضاء انجمن اسلامی دانشجویان و برخی تشکل های دانشجویی در دانشکده فنّی و مهندسی برگزار شد.

در این نشست ابتدا دکتر نامدارپور، مدیر گروه طب سنتی دانشگاه به بیان تدابیر طب سنتی برای سفر پرداخت و مواردی را از قبیل اثرات آیة الکرسی و سوره های چهار قُل در سلامت سفر، لزوم تنظیم عاداتی نظیر خواب و تغذیه قبل و حین سفر، پوشیدن لباس کتانی، شستن بدن با آب و نمک، مالیدن روغن بادام و یا زیتون به بدن(به خصوص نوک انگشتان) و ... مطرح نمود و سپس مهندس سلحشور، کارشناس اداره بهداشت و درمان دانشجویی با نمایش اسلاید و تصاویری از اردوی غدیر سنوات گذشته به تحلیل و ارزیابی رفتارهای آسیب رسان به سلامت پرداخت و روش های کنترل و پیشگیری از بیماری ها و مخاطرات ایمنی در سفر را بیان نمود.

گفتنی است از تمامی تشکل های دانشجویی برای حضور در این نشست دعوت به عمل آمده بود که فقط برخی دست اندرکاران اردوی غدیر از انجمن اسلامی دانشجویان و یک نفر از شواری صنفی دانشجویان  در این نشست حاضر شدند.

دریافت فایل سخنرانی دکتر نامدارپور
با موضوع سلامت سفر