نشریه نگره موفق به کسب رتبه نخست پایگاه ISC شد

نشریه نگره موفق به کسب رتبه نخست پایگاه ISC شد
نشریه علمی – پژوهشی «نگره»رتبه نخست میزان ضریب تاثیر و کیفیت در رشته هنر و معماری در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)​ را کسب​ کرد.

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، نشریه «نگره» از مجموعه نشریات علمی – پژوهشی مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه شاهد که در سامانه نشریات علمی جهان اسلام متعلق به آی. اس. سی. (ISC) نمایه می‌شود، در جدیدترین بروزرسانی پایگاه مذکور، در سال 1394 ضریب تأثیر 63./. شده را کسب کرده‌است که در میان 11 نشریه حوزه هنر و معماری که در این پایگاه نمایه شده‌اند، بالاترین میزان ضریب تاثیر است و به این لحاظ حائز رتبه نخست است.

همچنین به لحاظ شاخص کیفیت در رشته در چارک Q1 نشریات حوزه هنر و معماری قرار دارد و به دلیل داشتن بیشترین میزان ضریب تاثیر در بین نشریات هنر و معماری، در چارک کیو یک نیز حائز رتبه اول است. تصویر زیر، وضعیت این نشریه در پایگاه مذکور را نشان می‌دهد.

گفتنی است سامانه نشریات علمی جهان اسلام متعلق به مرکز استنادی علوم جهان اسلام (ISC) بوده و از طریق نشانی http://jcr.isc.gov.ir قابل دسترسی و استفاده است.