نخستین کرسی ترویجی عرضه و نقد دیدگاه های علمی برگزار شد

نخستین کرسی ترویجی عرضه و نقد دیدگاه های علمی برگزار شد

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، نخستین کرسی ترویجی عرضه و نقد دیدگاه های علمی پژوهشکده مطالعات اسلامی آسیب های اجتماعی دانشگاه شاهد با موضوع "تحلیلی بر تاثیر الگوهای توسعه در فرهنگ عمومی و الزامات آن در آسیب های اجتماعی"سه­شنبه 11 خرداد ماه  به صورت مجازی و از طریق سیستم آموزش الکترونیک دانشگاه شاهد برگزار شد.

این کرسی با حضور حجت الاسلام محمدرضا خاکی قراملکی، عضو هیات علمی فرهنگستان علوم اسلامی قم به عنوان ارائه دهنده و حجت الاسلام دکتر علیرضا پیروزمند، عضو هیات علمی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی و حجت الاسلام دکتر رضا غلامی، عضو هیات علمی دانشگاه شاهد به عنوان ناقد و دکتر محسن فرمهینی فراهانی، عضو هیات علمی دانشگاه شاهد به عنوان مدیر جلسه برگزار گردید.

در ابتدای جلسه دکتر فرمهینی فراهانی برای آشنایی بیشتر مخاطبین و اعضای جلسه با کلیات برگزاری این کرسی ها به ارائه مطالبی پرداخت.

دکتر فراهانی در این خصوص بیان داشت: پژوهشکده مطالعات اسلامی آسیب‌های اجتماعی به‌منظور زمینه‌سازی ارائه نقدها و نظریه‌ها و گسترش نشاط علمی، فرهنگ‌سازی و نقد و گفتگوی عالمانه به‌ویژه در زمینة حل آسیب‌های اجتماعی، اولین کرسی مصوب را برگزار می‌کند. این کرسی که در حال برگزاری است، از نوع کرسی‌های عرضه و نقد دیدگاه‌های علمی می‌باشد. بدین‌صورت که ارائه‌دهنده به عرضه و دفاع از دیدگاه‌های خود می‌پردازد و ناقدان نیز بیانات و دیدگاه‌های وی را مورد نقد قرار می‌دهند.

ایشان در ادامه به معرفی ارائه دهنده و ناقدان کرسی در حال برگزاری پرداخت و سپس هر کدام از مهمانان به بیان نظرات خود پرداختند.

در ادامه جلسه نیز حضار سوالات و انتقادات خود را بیان کرده و ارائه کننده موضوع جلسه، در زمان تعیین شده به مطالب مطرح شده پاسخ گفت.

شما می توانید گزارش مشروح این کرسی را از طریق دریافت فایل ذیل مطالعه نمایید:

متن کامل اولین کرسی ترویجی .pdfمتن کامل اولین کرسی ترویجی .pdf

​ دکتر فراهانی.jpg