نخستین جایزه جوان نوآور ماندگار

نخستین جایزه جوان نوآور ماندگار
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، نخستین جایزه جوان نوآور ماندگار با محوریت نوآوری اجتماعی، ویژه جوانان 18 تا 35 سال در دو سطح دانشجویی و آزاد برگزار می گردد.

جایزه جوان نوآور ماندگار در نخستین سال برگزاری جریان ساز و حامی خلاقیت و نوآوری اجتماعی در راستای توسعه پایدار کشور است. و با شناسایی جوانان نوآور از تمامی اقشار جامعه به افزایش پویایی و ایجاد فرصت‌های برابر در ابعاد پژوهش و فناوری، معنویت و اخلاق، استقلال و آزادی، اقتصاد، عزت ملی، ایثار و احیای سبک زندگی اسلامی ایران می‌پردازد. و ضمن باز اندیشی در مفهوم شهادت و ایثار، و اعتلای آرمان جوانان شهید، پاسدار بذرهای مستعد، بارور و خودشکوفا در دهه پنجم انقلاب خواهد بود.

این جایزه همسو با بیانات مقام معظم رهبری، تمدن سازی و جامعه پردازی را زیبنده‌ی دختران و پسران دانا، مومن، کنش گر و با اراده‌ای دانسته که آرمان‌های انقلاب را پر انگیزه و با قدرت حفظ کرده و از کرامات انسانی خویش و جامعه صیانت و حراست می‌ورزند. و برای پویایی و سربلندی ایران اسلامی نوآورانه می‌کوشند.

این جایزه با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب و موسسه فرهنگی و هنری مطالعات جامع رستا و با حمایت دانشگاه آزاد استان تهران و دستگاه‌های دولتی و مسئولین لشکری برگزار می‌شود. جایزه جوان نوآور ماندگار، یادواره‌ای مزین به نشان شهید سید مصطفی موسوی، جوان ترین شهید مدافع حرم می‌باشد. نشان شهید موسوی، سزاوار جوانانی که با صراحت، اقتدار و توانمندی در راستای مسئولیت اجتماعی خویش نوآورانه گام برداشته‌اند.

شهید مصطفی موسوی ۱۸ آبان ماه سال ۷۴ دیده به جهان گشود. این شهید مدافع حرم از همان سال های کودکی و نوجوانی ذهن خلاقی داشت و استعداد مهندسی اش نمایان بود. او شهید چمران، شهید عباس بابایی و شهید آوینی را الگوی خود قرارداده بود و کتاب های دکتری شریعتی و تفاسیر قرآن را مطالعه می کرد. شهید موسوی در یکی از دیدارهای خود با سردار شهید قاسم سلیمانی از او خواسته بود کتاب خود را برایش امضا کند که سردار هم در پاسخ گفته بود: من دست شما را می بوسم و شما باید به من امضا بدهید.

شهید موسوی در ۲۱ آبان ماه ۹۴ و درست سه روز بعد از سالگرد تولدش به درجه رفیع شهادت نائل آمد.​

علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به نشانی (https://javanprize.org/) مراجعه نمایند.

گفتنی است مهلت ارسال مستندات 2 دی تا 2 اسفند ماه سال جاری می باشد.​

پوستر+نخستین+جایزه+جوان+نوآور+ماندگار.jpg