نحوه ارائه دروس در نيمسال دوم سال تحصيلي 1401-1400

نحوه ارائه دروس در نيمسال دوم سال تحصيلي 1401-1400

به گزارش «روابط عمومی» معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، نحوه ارائه دروس در نيمسال دوم سال تحصيلي 1401-1400 را به شرح ذیل اعلام نمود.

بسمه تعالی

بر اساس مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا، ابلاغيه هاي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي و مصوبات شوراي دانشگاه، نحوه ارائه دروس در نيمسال دوم سال تحصيلي 1401-1400 به شرح زير اعلام مي شود.

1- كلاس هاي دانشكده هاي پزشكي، دندانپزشكي و پرستاري و مامايي در كليه مقاطع به صورت حضوري برگزار مي شود.

2- كلاس هاي مقاطع كارشناسي ارشد و دكتري تخصصي دانشكده هاي علوم انساني، علوم پايه، فني مهندسي، كشاورزي، پرديس خودگردان و هنر به صورت حضوري برگزار مي شود.

3- كلاس هاي عملي مقطع كارشناسي دانشكده هاي علوم انساني، علوم پايه، فني مهندسي و هنر به صورت حضوري و در بازه زماني تعيين شده توسط دانشكده برگزار مي شود. لذا دانشجويان جهت اگاهي از زمان ارائه اين دروس به اطلاعيه هاي دانشكده هاي مربوط مراجعه نمايند.

4- كلاس هاي نظري مقطع كارشناسي دانشكده هاي علوم انساني، علوم پايه، فني مهندسي و هنر به صورت صورت مجازي برگزار مي شود. اين دانشكده‌ها مي‌توانند برخي از كلاس هاي ضروري دوره كارشناسي را به صورت حضوري و موازي با گروه (هاي) مجازي آن درس برگزار كنند. لذا دانشجويان جهت اگاهي از زمان ارائه اين دروس به اطلاعيه هاي دانشكده هاي مربوط مراجعه نمايند. به دانشجويان كلاس هاي حضوري مقطع كارشناسي اين دانشكده ها خوابگاه تعلق نمي گيرد.

5- آزمون های نهایی کلیه مقاطع تحصیلی به صورت حضوری برگزار می شود.

6- به دانشجويان واجد شرايط كه كلاس هاي آنها به صورت حضوري برگزار مي شود (به غير از كلاس هاي حضوري بند 4) در طول مدت برگزاري كلاس هاي حضوري (مشروط به انتخاب واحد دروس) خوابگاه تعلق مي‌گيرد. دانشجویان متقاضي خوابگاه ورودي سال هاي تحصيلي 1400-1399 و 1401-1400 كه قبلا نسبت به پیش ثبت نام خوابگاه اقدام ننموده اند، موظف اند، ضمن مراجعه به سامانه جامع خوابگاه به نشانی (http://dorm.shahed.ac.ir/) نسبت به تکمیل پیش ثبت نام خوابگاه و بارگذاري مدارك خود اقدام نمایند. ضمنا ارائه کارت واکسن براي استفاده از خوابگاه الزامی است.

7- دانشجویان می توانند به منظور رزرو غذا از طریق نشانی (food.shahed.ac.ir) وارد سامانه تغذیه شده و از قسمت اطلاعیه ها از نحوه رزرو غذا مطلع گردند.

8- کلیه دانشجويان موظف به تزريق واكسن بوده و در صورت عدم تزريق واكسن هرگونه عواقب ناشي از آن به عهده دانشجويان خواهد بود.

9- ​دانشجویان ورودی سال های تحصیلی 1400-1399 و 1401-1400 که موفق به دریافت کارت دانشجویی نشده اند، برای دریافت کارت دانشجویی به آموزش دانشکده خود مراجعه نمایند.