موفقیت کارشناس اداره تربیت بدنی دانشگاه در کسب گواهی داوری بین المللی

موفقیت کارشناس اداره تربیت بدنی دانشگاه در کسب گواهی داوری بین المللی

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه و به نقل از اداره تربیت بدنی؛ آقای محمدرضا صفاپور کارشناس اداره تربیت بدنی دانشگاه و رئیس انجمن دوچرخه سواری وزارت عتف، موفق به کسب گواهی داوری رشته BMX گردید.

این دوره به صورت مجازی (وبینار) و توسط فدراسیون بین المللی دوچرخه سواری (UCI) برگزار شد. در این دوره نمایندگان داوری بیش از 50 کشور شرکت داشتند و مدرسین آن چهره های سرشناس بین المللی این رشته همچون: بوی ویداس از لیتوانی و جوردی ما  از کشور کانادا بودند.

گفتنی است، آقای صفا پور نخستین داور کشورمان هستند که با شرکت در دوره و آزمون های مربوطه موفق به اخذ گواهی داوری بین المللی رشته BMX شده اند.

این موفقیت را به ایشان تبریک می گوییم و برای ایشان و تمامی همکاران علمی و اداری دانشگاه آرزوی موفیقت روز افزون داریم.