موفقیت دانش‌آموختگان دانشگاه شاهد در آزمون دستیاری تخصصی

موفقیت دانش‌آموختگان دانشگاه شاهد در آزمون دستیاری تخصصی

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، دانش‌آموختگان دانشکده پزشکی دانشگاه شاهد در چهل و چهارمین دوره آزمون دستیاری تخصصی وزارت بهداشت خوش درخشیدند.

چهل و چهارمین دوره آزمون دستیاری تخصصی پزشکی وزارت بهداشت و درمان در اردیبهشت‌ماه سال 96 با حضور ۱۲ هزار و ۲۶۷  داوطلب  برگزار شد و نتایج نهایی پذیرش در آزمون مردادماه سال 96 اعلام شد.

در این آزمون بالغ‌بر ۳ هزار و ۳۰۰ نفر پذیرفته شدند که تعداد 33 نفر از دانش‌آموختگان دانشکده پزشکی دانشگاه شاهد در بین پذیرفته‌شدگان این دوره می‌باشند.

حدنصاب نمره برای اینکه داوطلبان بتوانند انتخاب رشته کنند ۱۵۰ بوده است و ۸ هزار و ۴۱ نفر معادل ۶۵ درصد شرکت‌کنندگان در آزمون موفق به کسب این حدنصاب و مجاز به انتخاب رشته شدند.

دوره‌ دستياري رشته‌هاي تخصصي باليني يكي از مقاطع‌ تحصيلات‌ عالي دانشگاهي است‌، كه‌ متقاضيان‌ واجد شرايط‌ با داشتن‌ مدرك‌ دكتراي پزشكي عمومي (M.D.) ، پس‌ از موفقيت‌ در امتحان‌ پذيرش‌ دستياري و گذراندن‌ دوره‌هاي آموزشي تئوري و عملي و قبولي در امتحانات‌ لازمه‌ (تكويني و نهايي‌)، موفق‌ به‌ اخذ مدرك‌ تخصصي در رشته‌ مربوطه‌ مي‌گردند.

آزمون‌ پذيرش‌ دستياری در روندي مشابه‌ كنكور سراسري یک‌بار در سال‌ در دانشگاه‌های علوم‌ پزشكي سراسر كشور برگزار می‌شود.

اسامی پذیرفته‌شدگان دانش‌آموخته دانشکده پزشکی دانشگاه شاهد در آزمون دستیاری تخصصی وزارت بهداشت سال 1396  به شرح ذیل است:

1.       مهدی فیض الهی

2.       ابوالحسن میرزایی ملک‌آباد