موفقیت دانشجویان پزشکی در المپياد علمي دانشجويان علوم پزشكي كشور

اجرای سریع

موفقیت دانشجویان پزشکی در المپياد علمي دانشجويان علوم پزشكي كشور

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، دانشجویان دانشکده پزشکی دانشگاه در يازدهمين المپياد علمي دانشجويان علوم پزشكي كشور موفقیت کسب نمودند.

در مراسم اختتامیه يازدهمين المپياد علمي دانشجويان علوم پزشكي كشور که روز چهارشنبه 16 مرداد ماه دردانشگاه ایران برگزار شد، از آقای حسين يار محمدي و آقای آرمين ساعي اغميوني دانشجویان دانشکده پزشکی دانشگاه با اهدای مدال برنز و دیپلم افتخار تقدیر شد.

آزمون های مرحله نهایی از تاریخ ۱۲ الی۱۶ مرداد ماه امسال در شش حيطه مديريت نظام سلامت، استدلال باليني، آموزش پزشكي، مطالعات ميان رشته اي علوم انساني و سلامت، تفكر علمي در علوم پايه، كارافريني در بستر دانشگاه هاي هزاره سوم  برگزار شد،که

آقاي حسين يارمحمدي در حيطه مطالعات ميان رشته اي علوم انساني و سلامت موفق به دریافت مدال برنز انفرادی و آقاي آرمين ساعي اغميوني در حيطه مديريت، موفق به دریافت ديپلم افتخار شدند.

9.jpeg
11.jpeg