موفقیت دانشجویان دانشكده پزشكي در آزمون انفرادی چهاردهمین المپیاد علمی

موفقیت دانشجویان دانشكده پزشكي در آزمون انفرادی چهاردهمین المپیاد علمی
به گزارش «روابط عمومي» دانشگاه، دانشجویان دانشكده پزشكي دانشگاه با موفقيت در مرحله ي اول در آزمون انفرادی (غربالگری) چهاردهمین المپیاد علمی دانشجويان علوم پزشكي ​كشور به مرحله بعد اين آزمون راه يافتند.

آزمون غربالگری چهاردهمین دوره المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی در ۴۰ حوزه به طور همزمان در سراسر کشور روز پنجشنبه ۱۹ خرداد ماه برگزار شد.

در این آزمون آقایان علیرضامتولی زاده، علیرضا میرزایی و خانم الهام بنی هاشمی در حیطه استدلال بالینی و آقای محمد عبداله خانی دانشجوی پرستاری در حیطه مدیریت  به مرحله بعد راه یافتند.

این آزمون در6 حیطه‌ استدلال بالینی، آموزش پزشکی، تفکر علمی در علوم پایه، کارآفرینی در بستر دانشگاه‌های هزاره سوم ، مدیریت نظام سلامت و مطالعات میان رشته‌ای علوم انسانی و سلامت برگزار شد و 2500 نفر از دانشگاه های علوم پزشکی کشور در این 6 حیطه شرکت داشتند.

مرحله بعد مشتمل بر دو مرحله گروهی و مرحله انفرادی در مرداد و شهریور ماه برگزار خواهد شد.

اين موفقيت را خدمت دانشجويان گرامي تبريك مي گوييم و براي تمامي دانشگاهيان دانشگاه شاهد آرزوي موفقيت روز افزون داريم