موفقیت استاد دانشگاه شاهد در بومی سازی دستگاه سیمولاتور کانال

موفقیت استاد دانشگاه شاهد در بومی سازی دستگاه سیمولاتور کانال

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، دستگاه "سیمولاتور کانال" توسط یک شرکت دانش بنیان ایرانی به مدیر عاملی دکتر سروش اخلاقی اصفهانی عضو هیات علمی گروه مخابرات دانشگاه شاهد تولید و بومی سازی شد.

شرکت دانش‌بنیان ایرانی سامانه امواج سروش با تولید دستگاه «سیمولاتور کانال» جایگزین تامین‌کننده کانادایی در صنعت مخابرات کشور شد.

به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دکتر سروش اخلاقی اصفهانی عضو هیات علمی دانشگاه شاهد و مدیر عامل این شرکت دانش بنیان در این زمینه بیان داشت: دستگاهی به نام سیمولاتور کانال، قطعه‌ای است که صنعت مخابرات کشور آن را عموماً با خرید از یک شرکت کانادایی تامین می کرد. از این قطعه در سیستم مخابراتی کشور برای تست عملکرد مودم استفاده می‌شود. این قطعه پیش از این در کشور تولید نمی‌شد و نیاز داخلی غالباً با خرید از یک شرکت کانادایی تامین می‌شد. این شرکت کانادایی از سوی یک شرکت آمریکایی خریداری شد و آنها دیگر حاضر به فروش این دستگاه در کنار محصولات دیگر به ایران نبودند. با خرید این شرکت از سوی یک شرکت آمریکایی و ایجاد تحریم و ممنوعیت فروش، فرصتی مغتنم در اختیار یک شرکت دانش بنیان ایرانی قرار گرفت تا نسبت به بومی‌سازی آن اقدام کند.

ایشان اظهار کرد: با طرح موضوع در واحد R&D شرکت و با کمک از داشته‌های علمی و دانشگاهی کشور، ساخت این دستگاه در دستور کار قرار گرفت. خوشبختانه پس از ساخت، استفاده کنندگان داخلی، مراتب رضایت خود را از این محصول ابراز کردند که مایه سرافرازی، دانشمندان و مهندسان جوان سازنده است.

دکتر اخلاقی اصفهانی با اشاره به توانایی قابل توجه داخلی، گفت: قیمت محصول داخلی حدود یک هشتم محصول مشابه خارجی است و این مسئله نشانگر این موضوع است که در صورت اتکاء به توان داخلی و خودباوری تا چه میزان می‌توان از خروج غیر ضروری ارز جلوگیری کرد.

Channel_Simulator1.jpg-099.jpg

​​​