معرفی دو استاد دانشگاه شاهد به عنوان پژوهشگران پر استناد برتر ایرانی

معرفی دو استاد دانشگاه شاهد به عنوان پژوهشگران پر استناد برتر ایرانی

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، دو استاد دانشگاه شاهد در بین پژوهشگران پر استناد یک درصد برتر ایرانی در حوزه های مختلف علوم قرار گرفتند.

بر اساس گزارش اعلام‌شده از سوی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) مبنی بر معرفی پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر ایرانی در حوزه‌های موضوعی مختلف علوم، آقای دکتر سید میثم موسوی عضو هیات علمی گروه صنایع دانشکده فنی و مهندسی درحوزه مهندسی و آقای دکتر مهرداد روغنی عضو هیات علمی گروه فیزیولوژی دانشکده پزشکی در حوزه داروشناسی و سم‌‌شناسی به عنوان پژوهشگران پراستناد شناخته شده‌اند.

گفتنی است اسامی پژوهشگران یک درصد برتر، با روش‌شناسی پیشرفته و طی پردازش‌هایی که پایگاه استنادی علوم جهان اسلام بر روی داده‌های مستخرج از پایگاه ESI و WOS انجام‌ داده‌است شناسایی و استخراج شده ‌است.

روابط عمومی دانشگاه، این موفقیت را به ایشان و دانشگاهیان دانشگاه شاهد تبریک عرض نموده و توفیق روزافزون پژوهشگران دانشگاه را از خداوند متعال مسئلت دارد.

.​