معرفي شدگان آزمون دستیاری تخصصی دندانپزشکی دکتری تخصصی طب سنتی باکتری شناسی

معرفي شدگان آزمون دستیاری تخصصی دندانپزشکی دکتری تخصصی طب سنتی باکتری شناسی
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، زمانبندي بررسي صلاحيت هاي عمومي معرفي شدگان آزمون دوره دستیاری تخصصی دندانپزشکی و دکتری تخصصی طب سنتی و باکتری شناسی دانشگاه شاهد در سال 1397 اعلام شد.

​جدول زمانبندي بررسي صلاحيت هاي عمومي معرفي شدگان آزمون دوره دستیاری تخصصی دندانپزشکی و دکتری تخصصی طب سنتی و باکتری شناسی دانشگاه شاهد در سال 1397

روز و تاریخ مراجعه

رشته

ساعت مراجعه

جنسیت

ترتیب مراجعه

جمعه​

97/06/09

دستیاری تخصصی دندانپزشکی

خانم ها

از حرف «الف» تا آخر حرف «ظ»

آقایان

از حرف «الف» تا آخر حرف «ک»

خانم ها

از حرف «ع» تا آخر حرف «ی»

آقایان

از حرف «گ» تا آخر حرف «ی»

دکتری تخصصی

باکتری شناسی و طب سنتی

خانم ها و آقایان

کلیه معرفی شدگان

اسامی معرفی شدگان بررسی صلاحیت های عمومی ازمون دستیاری تخصصی سال 97 دانشگاه شاهد.pdfاسامی معرفی شدگان بررسی صلاحیت های عمومی ازمون دستیاری تخصصی سال 97 دانشگاه شاهد.pdf

نکات مهم:

- مکان: ابتدای آزاد راه خلیج فارس، روبروی حرم مطهر حضرت امام خمینی(ره)، دانشگاه شاهد، مجتمع آموزشی ایثار؛ وسیله ایاب و ذهاب از ايستگاه متروی حرم مطهر امام خمینی(ره ) به دانشگاه فراهم می باشد.

- مدارک مورد نیاز: اصل شناسنامه عکس دار و کارت ملی و یک قطعه کپی صفحه اول شناسنامه(در صورت وجود توضیحات کپی صفحه آخر نیز ارائه شود) و یک قطعه عکس جدید 4*3 (لطفاً خودکار آبی نیز به همراه داشته باشید)

- اسامی اعلام شده به صورت چند برابر ظرفیت بوده و قبولی تلقی نمی شود و از این نظر هیچ گونه حقی را برای داوطلب ایجاد نمی نماید. همچنین عدم حضور در این مرحله از بررسی، به منزله انصراف از حضور در دانشگاه شاهد تلقی می گردد و متعاقبا هیچ اقدامی در این رابطه امکانپذیر نخواهد بود.

- تمامی معرفی شدگان محترم لازم است راس ساعت تعیین شده در محل دانشگاه حضور یابند. ضمنا با توجه به اینکه زمان بررسی پرونده هر یک از مراجعین متفاوت بوده و از زمان حضور در دانشگاه و شروع بررسی ها بعضا تا 4 ساعت ادامه می یابد، خواهشمند است برنامه ریزی لازم را در این خصوص به انجام رسانید.

- به منظور تکمیل نمودن فرم اطلاعات مورد درخواست دانشگاه، لازم است نام، نشانی دقیق و تلفن تماس سه نفر از معرفین خود (از محل کار، تحصیل و سکونت) که حتی الامکان خویشاوند نباشند و همچنین تلفن و  نشانی دقیق محل تحصیل، محل کار و سکونت حداقل پنج سال اخیر خود را به همراه داشته باشید.

- به استحضار کلیه معرفی شدگان می رساند، ورود به دانشگاه شاهد برای تمامی خواهران محترم(اعم از معرفی شدگان و همراهان آنان) با توجه به ضوابط اختصاصی دانشگاه، صرفا با حجاب برتر(چادر) امکان پذیر می باشد.

مخاطبین محترم می توانید اخبار دانشگاه شاهد را در پیام رسان سروش​ و صفحه اختصاصی دانشگاه در آپارات​ دنبال نمایید​