معاون جدید آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه منصوب شد

معاون جدید آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه منصوب شد
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، معاون جدید آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه منصوب شد​.

دکتر کامیار ثقفی رئیس دانشگاه، ضمن تشکر و قدردانی از زحمات ارزشمند و تلاش های موثر جناب آقای دکتر نظرزاده در مدت تصدی معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، طی حکمی دکتر علیرضا بهراد را برای مدت دو سال به عنوان معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شاهد منصوب نمود.

در بخشی از این حکم آمده است:

امید است با توکل به خداوند متعال و نصب العین قرار دادن تقوای الهی، وصایای امام راحل (ره) و فرامین مقام معظم رهبری، سیاست های مصوب هیات امنا و سایر مراجع قانونی دانشگاه و با استمداد از همفکری و همیاری اعضای محترم هیات علمی و دیگر صاحب نظران متعهد، در تحقق اهداف و برنامه های دانشگاه، آن گونه که مورد رضای حق تعالی و درخور نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است، موفق و موید باشید.​​

گفتنی است دکتر علیرضا بهراد عضو هیات علمی گروه الکترونیک - برق دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه می باشد.